Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
15. bölümdeyim. Ercüment neden sürekli Behzat'la uğraşıyor? Amacı ne? 14. bölümde rüşvet iddiası ile resimlerini çekip gazeteye koydurdu. 15. bölümde de mezarda dua okurken resmi çekildi (muhtemelen Ercüment'in işi, daha izlemedim 16'yı). Ne istiyor bu adam Behzat'tan? Büroya kahve makinesi gönderip dineleme cihazı koymuş (13. bölüm olması lazım). Derdi ne bu adamın? Kim bilir daha neler göreceğiz.

Son düzenleme:
Ercüment ilerleyen bölümlerde anlatıyor. Behzat’la trafikte karşılaşmışlar, Behzat bunu terslemiş, Ercüment de saygısızlıktan hoşlanmadığı için kin gütmüş hepsi bu.

Ercüment ilerleyen bölümlerde anlatıyor. Behzat'la trafikte karşılaşmışlar, behzat bunu terslemiş, ercüment de saygısızlıktan hoşlanmadığı için kin gütmüş hepsi bu.
Tersleme değil ilk karşılaştıkları sahnede Ercüment çevirmeye takılıyordu polislere ters bir şey söylüyordu o sırada behzatta oradaydı, behzat üst perdeden konuşup Ercüment'e yumruk atıp burnunu kırıyordu bölümü unuttum şimdi.

Karakter bence iyiydi ozellikle saygi olayina kafayi takmasi kendi kafasinda tasarladiklari falan da hem Behzat'a kurulma nedeni cok sacma hem de karaktere cok fazla guc veriliyor ve bir noktadan sonra mantikli karar verme yetisini kaybedip sacma seyler yapmasina ragmen oyle guclu gosteriliyor ki yine de bir sey olmuyor. Sogumustum acikcasi. Saygiya bu kadar kafayi takan bir insanin polis memurlarina hic saygi gostermemesi de sacmalik. Daha iyi bir kurgu olabilirdi bence.

Karakter bence iyiydi ozellikle saygi olayina kafayi takmasi kendi kafasinda tasarladiklari falan da hem Behzat'a kurulma nedeni cok sacma hem de karaktere cok fazla guc veriliyor ve bir noktadan sonra mantikli karar verme yetisini kaybedip sacma seyler yapmasina ragmen oyle guclu gosteriliyor ki yine de bir sey olmuyor. Sogumustum acikcasi. Saygiya bu kadar kafayi takan bir insanin polis memurlarina hic saygi gostermemesi de sacmalik. Daha iyi bir kurgu olabilirdi bence.
Ercüment çözer karakterinin Behzat ç'deki halinin aksine kendi spin off dizisinde çok sırıttığını düşünüyorum, saygı dizisinde milyon türlü saygısızlığı yapıp saygı saygı diye ortalıkta dolaşıyor. Hadi behzat ç de kötü karakterdi ne yapsa kötü ve deli olduğu için göze batmıyordu fakat kendi dizisinde tam bir kötüde değil anti kahraman olarak gösteremeye çalışıyorlar ama yemiyor.