Serhat Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 693 Çözümler 4 Beğeniler 592 Yer İzmir 21 Aralık 2024 #11 Winner dedi: S Sports'un uydu yayını yok. Hiçbir uyduda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bütün dünya ayak uydurdu ise bizde yaparız diye düşünüyorum. Sence uydu yayını yüzünden mi anlaşılmadı?
Winner dedi: S Sports'un uydu yayını yok. Hiçbir uyduda bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bütün dünya ayak uydurdu ise bizde yaparız diye düşünüyorum. Sence uydu yayını yüzünden mi anlaşılmadı?
Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 21 Aralık 2024 #12 Serhat dedi: Bütün dünya ayak uydurdu ise bizde yaparız diye düşünüyorum. Sence uydu yayını yüzünden mi anlaşılmadı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşıp anlaşılmaması mesele değil. Anlaşılsa Bein'den kötü olurdu. Herkesin süper interneti yok Türkiye burası.
Serhat dedi: Bütün dünya ayak uydurdu ise bizde yaparız diye düşünüyorum. Sence uydu yayını yüzünden mi anlaşılmadı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşıp anlaşılmaması mesele değil. Anlaşılsa Bein'den kötü olurdu. Herkesin süper interneti yok Türkiye burası.