truth

Becerikli
Yıllar sonra bir yerli dizi izleyeceğim tuttu.
Yani elbette Gassal gibi güzel yapımlar mevcut; Gassal dizisindeki oyunculuklar, son yıllarda gördüğüm en doğal oyunculara sahip kadro.
Neyse dedim başka yapımlara da bakayım...
Persona dizisini gördüm, Tabii yapımı; Ertan Saban'ın oyunculuğunu ilk bu dizide keşfettim mesela ve adam resmen ben oyuncuyum diyor.
Daha sonra bu adamın yeni dizisi olan Fer'i gördüm geçen; onu da izledim ve diziyi beğendim; Melisa Sözen'in oyunculuğu da takdire şayan.

Lan dedim Kaosun Anatomisi diye bir dizi çıkmış, 8 bölüm; Söz dizisinden duyduğumuz Aytaç Şaşmaz falan da var mış kadroda, izleyeyim dedim.

Aga bu ne biçim dizidir ya?
Oyunculuklar vasatın altı, yapay senaryo falan...
Aranızda yönetmenlikten anlayan arkadaşlar vardır.

Cidden hayatın içinden olan doğal bir dizi yapmak çok mu zor?

Türk yapımları dizileri izlemiyorum.
Kaliteli senaryo, iyi müzikler, kaliteli karakterleri Türk dizilerinde, özellikle televizyonda görmek çok zor.

Sürekli aşk, aldatma, kim kimin çoçuğunu peydahlamış, mafya temalı vasat senaryolar seyir zevkini azaltıyor.

Yeşil Deniz "Milenyum", Tabii'de yeni 3 sezonu yanınlandı. İzlemek isterseniz önerimdir. :) Son yıllarda izlediğim tek dizi.

Konusu ilgimi çekmedi kanka.

Yeşil Deniz "Milenyum", Tabii'de yeni 3 sezonu yanınlandı. İzlemek isterseniz önerimdir. :) Son yıllarda izlediğim tek dizi.

Türk yapımları dizileri izlemiyorum.
Kaliteli senaryo, iyi müzikler, kaliteli karakterleri Türk dizilerinde, özellikle televizyonda görmek çok zor.

Sürekli aşk, aldatma, kim kimin çoçuğunu peydahlamış, mafya temalı vasat senaryolar seyir zevkini azaltıyor.

Ayrıca ben Türk dizilerini eleştirmiyorum, ne olduklarını biliyoruz zaten de ben bunun altındaki sebebi merak ediyorum; bu oyuncular nasıl eğitim alıyor da böyle oynuyorlar ya?

En azından oyunculuk iyi olsun ben aşk dizisine bile razıyım.

Ayrıca ben Türk dizilerini eleştirmiyorum, ne olduklarını biliyoruz zaten de ben bunun altındaki sebebi merak ediyorum; bu oyuncular nasıl eğitim alıyor da böyle oynuyorlar ya?

En azından oyunculuk iyi olsun ben aşk dizisine bile razıyım.
Oyuncular ajanslardan çıkma oldukları içindir muhtemelen. 🤷🏿
Ne para ediyorsa onu yapıp yayınlıyorlar, bizim millet televizyonda önüne ne çıkarsa izliyor.

Ben şimdi yabancı dizi izlemek istesem listem belli ama Türk dizisi izlemek istesem çoğunlukla 10-15 sene önce yapılmış dizilere bakacağım, son zamanlarda sadece Şahsiyet ve Gassal dizilerinin ismini duydum o kadar.

TV medyasi belli bir grubun kontrolu altinda. Onlar ne istenirse o cekiliyor, onlar kimi isterse onu oynatiyor. Adam kayirma, torpil girla. Bu sebeple isini iyi yapan degil de belli bir gruba ait olan TV'de boy gosteriyor. Haliyle ortaya bu tarz yapimlar ortaya cikiyor. Turk halki da izledigine gore alan memnun veren memnun.

Dizilerdeki oyuncuların tiyatro yerine ajans çıkması olmasından herhalde.
Farkı ne?

Bizim millet abartı yapımları sever. Yapımcıların suçu ne? Hangisi para yapıyorsa onu yapıyorlar. Yazık.
Ne mesela? şey gibi mi bağırmalı çağırmalı konuşmalı, fazla ağlamalı falan mı?

Ben şimdi yabancı dizi izlemek istesem listem belli ama Türk dizisi izlemek istesem çoğunlukla 10-15 sene önce yapılmış dizilere bakacağım, son zamanlarda sadece Şahsiyet ve Gassal dizilerinin ismini duydum o kadar.
Anneme "bırak şu dizileri, bir sürü yabancı güzel yapımlar var" diye ısrar etsemde kadın "napıcam ben elin gavurunu" diyip boşveriyor.

TV medyasi belli bir grubun kontrolu altinda. Onlar ne istenirse o cekiliyor, onlar kimi isterse onu oynatiyor. Adam kayirma, torpil girla. Bu sebeple isini iyi yapan degil de belli bir gruba ait olan TV'de boy gosteriyor. Haliyle ortaya bu tarz yapimlar ortaya cikiyor. Turk halki da izledigine gore alan memnun veren memnun.
Açık konuşayım bizim Türk halkının mizah seviyesi yerlerde.
Çoğu komedi filmi zaten Güldür Güldür kadrosundan geliyor.