user44
Yetkin
En uygunu isterseniz claws alın geçin. Daha sonra PXN tercih ederdim kapasitif sticklere sahip. Son tercihimde fantech olurdu.
En uygunu isterseniz claws alın geçin. Daha sonra PXN tercih ederdim kapasitif sticklere sahip. Son tercihimde fantech olurdu.
Hocam trigger uzunluğu nasıl?Pazartesi KP20 gamepadim geldi ve gerekli testleri yaptım, kablosuz olarak rahatça oynayabiliyorum. Gecikme problemi de yaşamadım. Bu fiyata tmr joystick bulmak zor. O yüzden kesinlikle alınır.
Arkada kilit var, istersen kısa tutarsın istersen uzun tutarsın. Witcher 3'de kilitlemeye pek gerek duymadım. FPS oyunları için KP40 modeli daha uygun olabilir, daha fazla sertliği ayarlama seçeneğin var tuşlarda. Onun dışında offline hikayeli oyun takılıyorsan veya dövüş oyunları vs. oynuyorsan tatmin olursun. Ben FPS oyunları oynamadığım için Gamepad ile KP20'yi tercih ettim. Şarjı da beklediğimden çok uzun gitti, 3-4 saat Witcher oynadığımda hala bitmemişti şarjı.
Arkada kilit var, istersen kısa tutarsın istersen uzun tutarsın. Witcher 3'te kilitlemeye pek gerek duymadım. FPS oyunları için KP40 modeli daha uygun olabilir, daha fazla sertliği ayarlama seçeneğin var tuşlarda. Onun dışında offline hikayeli oyun takılıyorsan veya dövüş oyunları vs. oynuyorsan tatmin olursun. Ben FPS oyunları oynamadığım için gamepad ile KP20'yi tercih ettim. Şarjı da beklediğimden çok uzun gitti, 3-4 saat Witcher oynadığımda hala bitmemişti şarjı.
Hocam o zaman KP20 tatmin etmeyebilir tam. KP40 modelinde istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Yarış oyunlarında iki model arasındaki fark bayağı fazla.Ben genelde yarış oyunları için uzun olan modu sormak istemiştim ara gaz az fren vs. Gibi şeyler için.
Hocam o zaman KP20 tatmin etmeyebilir tam. KP40 modelinde istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Yarış oyunlarında iki model arasındaki fark bayağı fazla.
KP20'nin triggerları manyetik hocam. KP40'ın ise TMR. Bu da gaz, fren gibi şeylerde çok daha hassas demek. Anlık frenleme, gaza yarım basma gibi vs. şeylerde çok daha tatmin eder. Daha üst modellerde daha da değişir tabii ki bu durum.Benim bildiğim arasında ki tek fark ayarlanabilir joystick ve tmr trigger geri kalan aynı diye biliyorum