Hepsiburada indirimlerinden 2.200 TL'ye BEITONG KP40 satın aldım. XBOX Series 9.nesil gamepad'den geçiş yapacağım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. 2.200 TL'ye daha iyi bir seçenek var mıydı?
Detaylar
Kim cevapladı?user44 16
Uzman
Hepsiburada indirimlerinden 2.200 TL'ye BEITONG KP40 satın aldım. Xbox series 9.nesil Gamepad'den geçiş yapacağım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. 2.200 TL'ye daha iyi bir seçenek var mıydı?
Hayır iyi ki almışsınız bedava fiyat. Şu an bu fiyata alabileceğiniz en iyi gamepad, hakkı 3.5-4.
Son düzenleyen: Moderatör:
Batuşş 3
Uzman
Linkini atar mısınız? Merak ettim.Hepsiburada indirimlerinden 2.200 TL'ye BEITONG KP40 satın aldım. XBOX Series 9.nesil gamepad'den geçiş yapacağım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. 2.200 TL'ye daha iyi bir seçenek var mıydı?
user44 16
Uzman
Gamepad almayı düşünüyorsanız direkt alın. Lansmana özel 150 stok fiyatı bu bedava.
Batuşş 3
Uzman
Gamepad almayı düşünüyorsanız direkt alın. Lansmana özel 150 stok fiyatı bu bedava.
Sağ olun.
XBOX koluymuş, kusura bakmayın rahatsız ettiğim için. Hepsiburada'da bulamamıştım da, neyse boş verin, güzel kolmuş.
cengizovic 51
Uzman
Aldınız mı hocam nasıl? Bende de Xbox kolu var. KP40 geçiş yapmakla çok farkettirdi mi?
user44 16
Uzman
Aldınız mı hocam nasıl? Bende de Xbox kolu var. KP40 geçiş yapmakla çok fark ettirdi mi?
Ben satın aldım kullanıyorum. Xbox gamepadi ile arasında dağlar kadar fark var hocam.
Aldınız mı hocam nasıl? Bende de Xbox kolu var. KP40 geçiş yapmakla çok farkettirdi mi?
Aldım ve bir süredir aktif kullanıyorum. Neredeyse her anlamda Xbox kolundan daha iyi. Tek eksisi pil yerine dahili batarya (elimde bir sürü şarjlı pil olduğu için pilli bir alet kullanmak benim açımdan daha iyi) kullanılması.
Farklarına gelirsek: KP40'ın titreşim hissiyatı kesinlikle kötü değil ancak Xbox kolu kadar da iyi değil. Benim kullanımımı olumsuz etkilemedi. Ayrıca Xbox kolunda avuç içine denk gelen kısımlarda tırtıklı bir yüzey var, bunda yok. Konfor açısından ufak bir fark denebilir.
Kısaca şunu söyleyebilirim: Xbox kolunu hiç aratmadı. Kesinlikle geçtiğime değdi.
cengizovic 51
Uzman
Anladım hocam sevindim. Güle güle kullanının. Ben bir de Mojhon Storm gördüm. O da aklımı çeliyor. Kararsızım biraz. EAFC 27 için alacağım. Daha oyunun çıkmasına 1 ay var ama araştırıyorum şimdiden.Aldım ve bir süredir aktif kullanıyorum. Neredeyse her anlamda Xbox kolundan daha iyi. Tek eksisi pil yerine dahili batarya (elimde bir sürü şarjlı pil olduğu için pilli bir alet kullanmak benim açımdan daha iyi) kullanılması.
Farklarına gelirsek: KP40'ın titreşim hissiyatı kesinlikle kötü değil ancak Xbox kolu kadar da iyi değil. Benim kullanımımı olumsuz etkilemedi. Ayrıca Xbox kolunda avuç içine denk gelen kısımlarda tırtıklı bir yüzey var, bunda yok. Konfor açısından ufak bir fark denebilir.
Kısaca şunu söyleyebilirim: Xbox kolunu hiç aratmadı. Kesinlikle geçtiğime değdi.