TCL ilk önce mahalle arasındaki özel servislere yetki vermeyi bırakıp kendi servisini oluştursun. Mahallemde 2 tane özel servis var, ikisinin de sahibi tanıdık. İkisi de aynı ilçede olmasına rağmen rahatsız şekilde yetki belgesi aldı. Bu işe bir el atmazlarsa çok uzun sure kalmaz piyasada.
Kaira'nın servisine Daikin mi bakıyor yoksa kendi servisi mi var?

Parça kalitesi. Kaira daikinin alt markası. Daikin, Mitsubishi Electric'ten sonra en sağlam klima markasıdır.

Kaira mideanin eski Prime platformu uzerine kurulu cihazlari satiyor piyasadaki cogu marka gibi. Farki servis olarak daikin ilgileniyor sadece. Ben de kullanıyorum memnunum ama daikin kalitesi söz konusu değil.

Kaira mideanin eski Prime platformu uzerine kurulu cihazlari satiyor piyasadaki cogu marka gibi. Farki servis olarak daikin ilgileniyor sadece. Ben de kullanıyorum memnunum ama daikin kalitesi söz konusu değil.
Bu butcede zaten daikin kalitesi beklemek dogru olmaz. En azindan servisi sorumluluk alir. Diger servislerin elemanlari gibi( hepsi icin degil) vakum fabrikadan yapili cart curt diye yalan uydurmaz. Daikin kalitesi yok ama Vestel ve Arçeliğin klima diye sattığı sogutuculardan kat kat daha iyidir.

@vada, @michaelscofield @Falconpolat Dostlar darladım, maruz görün. Bu 3 model arasından karar vereceğim gibi duruyor. Kaira ve Airfel anladığım kadarıyla Daikin teknik servisini kullanıyor, TCL taşeron. TCL özellik bakımından sanırım bir tık daha iyi. Servis yönünden üzer mi o konuda endişeliyim. TCL'in yolladığı servislerin vakum yapmadığına dair şikayetlerde var.

En temizi parayı basıp Daikin, Mitsubishi falan almakta aslında 😄.

@vada, @michaelscofield @Falconpolat Dostlar darladım, maruz görün. Bu 3 model arasından karar vereceğim gibi duruyor. Kaira ve Airfel anladığım kadarıyla Daikin teknik servisini kullanıyor, TCL taşeron. TCL özellik bakımından sanırım bir tık daha iyi. Servis yönünden üzer mi o konuda endişeliyim. TCL'in yolladığı servislerin vakum yapmadığına dair şikayetlerde var.

En temizi parayı basıp Daikin, Mitsubishi falan almakta aslında 😄.
Bence Kaira

En temizi parayı basıp daikin, Mitsubishi falan almakta aslında 😄.

Aynen öyle. Yaz yavaştan bitiyor. Kış aylarında klima fiyatları ucuzluyor. Yerinizde olsam, çok aciliyeti yok ise kışa doğru alırdım. Hem bütçe arttırmak için zamanım olurdu hem de klimayı zorlayıp, yüksek elektrik faturası ödemezdim.

Aynen öyle. Yaz yavaştan bitiyor. Kış aylarında klima fiyatları ucuzluyor. Yerinizde olsam, çok aciliyeti yok ise kışa doğru alırdım. Hem bütçe arttırmak için zamanım olurdu hem de klimayı zorlayıp, yüksek elektrik faturası ödemezdim.
Valla hocam evdekiler şuan istiyoruz diyorlar. Bana kalsa kışın alma taraftarıyım. Bu konu hakkında onlarla konuşurum fakat eğer alma durumunda bu 3'ü arasından hangisini önerirsin? Yüksek ihtimalle Kaira dersin fakat sormak istedim.

Vallahi hocam evdekiler şu an istiyoruz diyorlar. Bana kalsa kışın alma taraftarıyım. Bu konu hakkında onlarla konuşurum fakat eğer alma durumunda bu 3'ü arasından hangisini önerirsin? Yüksek ihtimalle kaira dersin fakat sormak istedim.

Kendim alacak olsam kaira alırdım. Kendim yazlıkta 18.000 BTU Siemens s1zmı kullanıyorum, 50 M.2 alana yetersiz kalabiliyor. Bunu bilerek alın.