Elite modeli biraz daha teknolojik.@michaelscofield, Hocam TCL Elite modeli ile TCL Elite Plus modelinin farkları nedir bilgin var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Veira 71
Üstün
Hocam biraz daha açar mısınız size zahmet. Elite modeli sadece BİM'de var sanırım. İnternet satışlarında Elite Plus modeli satılıyor.
Hocam biraz daha açar mısınız size zahmet. Elite modeli sadece BİM'de var sanırım. İnternet satışlarında Elite Plus modeli satılıyor.
Ben farklı bir model ile karıştırdım. Üstteki mesajı ciddiye almayın. Elite ile Elite Plus arasinda pek fark yok. Hangisi ucuz ise onu almak daha mantıklı iki model arasından.
Kaira'yla Airfel aynıdır ikisini de Midea üretiyor. Etrafındaki servisleri tek tek araştır puanlarına falan bak, vakum işi de şans işi zaten ben Gree alırken tembihledim 15 dakika yaptılar iyi işçilik çıkartıp gittiler.
Veira 71
Üstün
@michaelscofield, @Falconpolat, Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kaira almaya karar verdik fakat aynı paraya 2 tane modeli bulunuyor. Hangisini almak daha mantıklı olur?
@michaelscofield, @Falconpolat, tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kaira almaya karar verdik fakat aynı paraya 2 tane modeli bulunuyor. Hangisini almak daha mantıklı olur?
Kaira Plus.
Veira 71
Üstün
Ekstra özellik olarak epey fark var sanırım.
Plus al geç daha ucuz zaten. Servisi araştır epey yoğun olabiliyorlar ben sırf bu yüzden bu markayı almadım.
Her servis yoğun hocam maalesef. Yaz ayları çok problemli. Kış ayından halletmek lazım.Plus al geç daha ucuz zaten. Servisi araştır epey yoğun olabiliyorlar ben sırf bu yüzden bu markayı almadım.
Gree aldım tam 23 saat sonra montaj yapıldı. Yoğun olmadıkları için de vakumu iyicene yaptılar. Sanırım epey şanslıyım.Her servis yoğun hocam maalesef. Yaz ayları çok problemli. Kış ayından halletmek lazım.