SafakB

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Sabahları iş akşamları da oyun için sürekli bilgisayar başındayım mevcut olarak kullandığım oyuncu koltuğum çok kötü durumda ve hiç rahat değil. Özellikle bel fıtığı yaşayan birisi olarak ne tür koltukları tercih etmeliyim? Bu konuda siz değerli sosyal üyelerinin tavsiyelerini bekliyorum.

1745851003246.webp

Tamam şaka bir yana https://www.hawkgaming.com.tr/ güzel koltukları var.

Herhangi bir orta kalitede ofis koltuğu işini görür. Oyuncu koltuklarına para kaptırma, pahalı ve çirkin şeyler. Deneyip alman daha iyi olur.

1 - Oyuncu koltuğu almamanızı öneririm.
2 - Alacağınız koltuk ne kadar iyi olursa olsun 8 saatten fazla üzerinde oturursanız uzun süreli kullanıma uygun olmaz ve deformite olmaya başlar ki bu da yine bel, kalça, boyun rahatsızlığına sebep olur.
3- Hangi koltuğu alırsanız alın uzun süre hiç kalkmadan oturmayınız. İşiniz bile olsa 10-15 dakikada (en fazla 30 dakikada) bir kalkıp birkaç adım atıp sağ-sola dönüp, biraz esneyerek hem kanlanma hem diskler arası sıvı gitmesini sağlayınız.
4 - Bütçeniz nedir? Herman Miller (klişe olarak modeli olabilir Aeron ) ergonomi olarak gayet iyidir ama pahalıdır. Hinomi var ama onun Türkiye satışı olmayabilir. Yerli olarak Nurus Me Too var. F/P olarak klişe ama iş görür IKEA Markus var.

Herhangi bir orta kalitede ofis koltuğu işini görür. Oyuncu koltuklarına para kaptırma, pahalı ve çirkin şeyler. Deneyip alman daha iyi olur.
DxRacer Master serisi fena değil ama onun da son modelinde satıcısını bulması ayrı ek aksesuarlarını bulması ayrı dert.

Merhaba,

Sabahları iş akşamları da oyun için sürekli bilgisayar başındayım mevcut olarak kullandığım oyuncu koltuğum çok kötü durumda ve hiç rahat değil. Özellikle bel fıtığı yaşayan birisi olarak ne tür koltukları tercih etmeliyim? Bu konuda siz değerli sosyal üyelerinin tavsiyelerini bekliyorum.
Yerli üreticiden alacaksanız Exvega markasının ürünleri oldukça rahat. Onun dışında yerli üretici önermiyorum, fıtığı olmayanı fıtık ederler.
Paraya kıyıp Razer, Cougar vb. alın veya kaliteli ortopedik bir ofis koltuğu.