İddia Bella Ramsey Critics Choice Super Awards'a aday gösterildi

Geçen yorumumda bahsettiğim gibi asıl Ellie rolü için Abby karakterini oynayan kız düşünülüyordu fakat torpil...
Babasının minik kızı Bella Ramsey.

• Süper kahraman dizisi, sınırlı dizi veya TV filmi dalında en iyi kadın oyuncu – Bella Ramsey.
Süper kahraman dizisi, sınırlı dizi veya TV filmi dalında babasının en iyi kadın oyuncusu Bella Ramsey.

• Korku dizisi, sınırlı dizi veya TV filmi dalında en iyi kadın oyuncu – Bella Ramsey.
Korku dizisi, sınırlı dizi veya TV filmi dalında babasının en iyi kadın oyuncusu Bella Ramsey.

Bazıları şanslı.
Keşke ben de zengin bir babanın minik kelebeği olsaydım.

Babişkosunun kızı zorla oynadı dizide benzemiyor olsa da oyunculuğu iyi dediler ama oyundakinin 10da 1i kadar iyi oynayamadı rezalet bir oyuncu. Tek yapabildiği gözünden sahte yaş damlaması. Zorla bütün karakterleri siyahi yapma (ırkçı değilim), böylelerini en iyisi diyip ödül vermeye itekliyorlar. Hollywood gün geçtikçe batıyor daha çok.

Bu kızın Yahudilik ile bir alakası var mı? Merakımdan soruyorum.

• Süper kahraman dizisi, sınırlı dizi veya TV filmi dalında en iyi kadın oyuncu – bella ramsey.
• Korku dizisi, sınırlı dizi veya TV filmi dalında en iyi kadın oyuncu – bella ramsey.

Bu kızın dedesi falan yahudi lobisi başkanı mı neden bu kadar şans tanınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…