Detaylar
Kim cevapladı?Areyes
Uzman
Oyunlarını oynamış birisi olarak dizinin ilk sezonunu zoraki bitirdim. Başladığım işi bitirme huyum yüzünden zorla bitirdim açıkçası. İkinci sezonun sadece tanıtımlarına bakmıştım. Hiiiiiç izleme niyetim yok.
Oyuna olan saygımı korumak adına bir daha bu oyuncu kadrosuyla asla ve asla izlemem.
Oyuna olan saygımı korumak adına bir daha bu oyuncu kadrosuyla asla ve asla izlemem.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Selam. The Last of Us oyunlarının ikisini de bitirdim. Ben de etki bırakmıştı. Hikayeyi daha iyi anlamam açısından aşırı kötü oyuncu seçimine rağmen dizisine katlanmaya değer mi? İzleyen var mı?
Ayrıca oyunda olmayan kısım ile ilgili spoiler yersem benim için sorun olmaz. Spoiler yesem bile izleyebilirim. Değip değmeyeceğini bilmem gerek.
Konuda spoilerin serbest olması için sürprizbozan ön eki seçtim.
Berbat bir oyuncu oyununa bak filmine bak arada atla eşek kadar fark var bir de yeni Marvel filminde rol alacakmış bella onu da mahvedecek.
Ya izlenmesine izlenir, ama oyun-dizi arasında bazı farklılıklar var. Dizide daha farklı diyaloglar var, ben sevmiyorum böyle şeyleri. Hikayenin kaynağı oyunsa ona göre çekilmeli sahneler. Oyunda filanca adam filanca sebepten ölüyor diyelim, dizide o bahsettiğimiz adam başka şekilde ölüyor. Diyaloglar değiştiriliyor. Cast seçimi de çok mantıklı değil gibi. Tommy sarışın eleman, dizide esmer siyah saçlıydı yanlış hatırlamıyorsam
. Oyunun sana verdiği duygu yoğunluğunu dizi veremez muhtemelen.
Kişiden kişiye göre değişir, bence *** gibi mesela, oyunun bıraktığı etki yeterli gelmişti, bazen bazı şeylerin oyun ise oyun, film ise film, dizi ise dizi olarak kalması gerekiyor, cast bazı insanlar tarafından önemsiz gibi gözükse de inanılmaz etkili oluyor. Eğer TLOU bir oyun değil de direkt sadece dizi olarak çıksaydı sıradan bir dizi olarak kalırdı ve cast çok da umurumda olmazdı, yani olay ellieden daha çirkin bir kızın oynaması değil. Konu bambaşka.
Eğer 1. ve 2. oyunu oynadıysanız üzerinizde nasıl bir etki bıraktıysa bırakın öyle kalsın. Deneyiminizi kötüleştirmeyin.
Bu sadece TLOU özelinde değil, hikayesi ile ön plana çıkmış her oyun için geçerli. Birebir eksiksiz uyarlama ve işleyiş olmadığı sürece bu tarz yapımlar para kaldırma mastürbasyonundan başka bir şey değildir.
Tekrar ediyorum, deneyiminizi kötüleştirmeyin. Part 3 çıkarsa oynarsınız, çıkmazsa part 1 ve 2 olarak hafızanızda yer ettiği gibi kalsın.
Eğer 1. ve 2. oyunu oynadıysanız üzerinizde nasıl bir etki bıraktıysa bırakın öyle kalsın. Deneyiminizi kötüleştirmeyin.
Bu sadece TLOU özelinde değil, hikayesi ile ön plana çıkmış her oyun için geçerli. Birebir eksiksiz uyarlama ve işleyiş olmadığı sürece bu tarz yapımlar para kaldırma mastürbasyonundan başka bir şey değildir.
Tekrar ediyorum, deneyiminizi kötüleştirmeyin. Part 3 çıkarsa oynarsınız, çıkmazsa part 1 ve 2 olarak hafızanızda yer ettiği gibi kalsın.
DarthGorsoy
Bilgin
İçinde eksiklik oluyor ama evet, izlenir.
- Makaleler
- 14
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Diziye yanaşmamaya devam edeceğim. Babasının minik kelebeğinin diziyi hiç izlenmeyecek kadar mahfettiğinden emin oldum...
Emre Human
Üstün
3.sezonu bekliyorum ilk 2 sezon gayet güzeldi. Sırf cast seçimi yüzünden izlenmeyecek düzeyde değil bence.Selamlar. The Last of Us oyunlarının ikisini de bitirdim. Ben de etki bırakmıştı. Hikayeyi daha iyi anlamam açısından aşırı kötü oyuncu seçimine rağmen dizisine katlanmaya değer mi? İzleyen var mı?
Ayrıca oyunda olmayan kısım ile ilgili spoiler yersem benim için sorun olmaz. Spoiler yesem bile izleyebilirim. Değip değmeyeceğini bilmem gerek.
Konuda spoilerin serbest olması için sürprizbozan ön eki seçtim.
İlk sezon izlenir çünkü joel var ve pedro Pascal taşıyor. 2.sezon 2.bölümü bitiremedim öyle diyeyim. Ellie williams umarım yeni bir aktris ile tekrardan çekilir film olarak. Bella ramsey ne arkadaş.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
1. sezon iyi. Oyunda açıklanmayan "elie nasıl bağışıklı" sorusuna bir yanıt var, evren hakkında biraz detay veriliyor falan.
2. sezon izlemedim ancak 2-3 klip gördüm ve kesinlikle izlenmez! TLOU 2 de Elie daha sert ve depresif bir karakter. Yunus balığı onu beceremediğinden anlamı yok.
Ayrıca spoiler : 2. sezonun bittiği yerde Abby kısımları geliyor. Yani 2. oyunun yarısı 3. sezon olacak.
Bir şey daha hatırladım... ABBY'İ OYNAYAN AKTÖR ELLİE YE CUK OTURURDU! Baba torpilini şey edeyim Bella Ramsey!
2. sezon izlemedim ancak 2-3 klip gördüm ve kesinlikle izlenmez! TLOU 2 de Elie daha sert ve depresif bir karakter. Yunus balığı onu beceremediğinden anlamı yok.
Ayrıca spoiler : 2. sezonun bittiği yerde Abby kısımları geliyor. Yani 2. oyunun yarısı 3. sezon olacak.
Bir şey daha hatırladım... ABBY'İ OYNAYAN AKTÖR ELLİE YE CUK OTURURDU! Baba torpilini şey edeyim Bella Ramsey!