Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Selamlar. The Last of Us oyunlarının ikisini de bitirdim. Ben de etki bırakmıştı. Hikayeyi daha iyi anlamam açısından aşırı kötü oyuncu seçimine rağmen dizisine katlanmaya değer mi? İzleyen var mı?

Ayrıca oyunda olmayan kısım ile ilgili spoiler yersem benim için sorun olmaz. Spoiler yesem bile izleyebilirim. Değip değmeyeceğini bilmem gerek.

Konuda spoilerin serbest olması için sürprizbozan ön eki seçtim.

Ben izledim, şahsen güzeldi. Ama sadece bir sahnesini beğenmedim. Spoiler vermek istemiyorum, izledikten sonra anlarsınız. :D

İzlenir tabii ki neden izlenmesin, cast seçimine yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Yakın zamanda ben de başlayacağım bakalım.

Neyi garipsediniz de :unsure: bu tepkiyi verdiniz? Bella'ya rağmen izlenir mi demişsiniz ben de izlenir neden izlenmesin, yakın zamanda o kıza rağmen ben de başlayıp izleyeceğim diyorum.

Şahsen bana göre fazla abartıldı gayet izlenir. İlk sezon çıktığında bilgisayarım yoktu, bu yüzden önce 1. sezonu izledim, sonra 1. oyunu oynadım ve çok hoşuma gitti. Ancak 2. sezon için aynı şeyi söyleyemem.

Hayatımda gördüğüm en cansız yüz. Kızın yüzünde tek bir detay yok. Oyun karakteri bile bella ramsey den daha fazla duygu katıyor diyorlardı inanmıyordum.