Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
1776274850080.webp

BU İNCELEME AĞIR SPOİLER İÇERMEKTEDİR.

1776269666874.webp

Merhaba.
Daha demin The Legend of Aang: The Last Airbender'ın sinema filmini bitirdim. Şu fragmanı bile sızmadan filmin sızdığı enteresan vakadan bahsediyorum.
Pek bir umudum yoktu ancak bu kadar kötü olmasını beklemiyordum. O kadar tilt oldum ki sinirden inceleme yazmaya karar verdim.
Kurumsallık falan umurumda değil. Arkadaş ortamında ne dersem onları söyleyeceğim. Üslubum da buna göre olacak.

Senaryoyu özetleyeyim ve öyle başlayayım.

(Biraz mizahla karışık anlatacağım ki sıkılmayın)
Aang var, hava tapınağına bulduğu hava ulusuna ait eserleri bırakıyor. Bunları bırakırken Keko'lar bununla kavga ediyor, harita çalıyor.
Bu hengame bina yıkılırken Aang birini kurtarıyor. Kurtardığı keko, lider Keko'ya "ona yardım etmeliyiz" deyince ağzının ortasına zümzüyü yiyor. EVEET tahmin et bakayım ileride ne olacak :) Cidden tahmin et, yoksa zevk almazsın.
Aang, haritanın ne olduğunu bilmediğinden eski "Avatar" demeye bin şahit isteyen bir dallama ile konuşuyor. Bir dağ'a gitmesi gerektiğini, kayıp bir Avatar olduğunu, o avatarda Assassin's Creed'lerden fırlama seviyede OP ruhsal mistik bir asa var. İşte bunları öğreniyor. [Bu asa ruhlar alemindeki bıdıları dünyadan yönetmeyi sağlıyor]
Yola çıkmadan 2 dakika önce agalarına mesaj atıyor (gelin mangal yapacağız kıvamında bir şey) ve montaj klibinden sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Aang, dağa çıkıyor, dağda buz küresi görüyor (dejavu), onu aradığı Avatar sanıyor ancak zenci Kratos'u görüyor (baygın). Dağ çöküyor, tam ezilecekken zenci Kratos uyanıyor ve onu kurtarıyor. Halbuki o da hava bükücüymüş. 😲
İşte bu kaçış sırasında mangala çağırdığı geliyor ve uzuyorlar oradan.
Zenci Kratos uyandığı gibi kendine geliyor ve hikayesini anlatıyor mu acaba?
Güya bu aradığı Avatar ile sıkı dost/öğrenci gibi bir şeymiş. Normalde zenci Kratos bükücü değilmiş, asa sayesinde aradıkları Avatar bunu hava bükücü rütbesine yükseltmiş. Toprak ulusu ile savaşırken dağa kadar gelmişler, sonrasını hatırlamıyormuş. Ancak tahminen şu nokta atışı asanın yerini söyleyebiliyor.
Bu keko'ların çaldığı harita neymiş öğrendik bu arada. Bu Keko'lar "isyancı". Bunların bükme gücü yok. Bunlar bükücülerden ya çok çekmiş, ya da "siz bizi eziyorsunuz hü" dıraması yapıyor. Kısa kesiyorum çünkü film de bu kekoları kısa kesiyor. Uzatmaya hiç gerek yok.
İşte bu ekip yola çıkıyor, yolda zenci Kratos'un ne kadar güçlü olduğunu falan görüyoruz. Ayrıca toksik pozitif tarzı bir tavrı var ancak bir şeylerin ters olduğu belli.
Kekolar bunlarla denk gelip, fırtınalı havanın ortasında savaşa tutuluyor. Balon hasarlı şekilde gitmeleri gerektiği yere gidiyorlar.
Ekip, balonu tamir etmeleri gerektiğini söylüyor. Zenci Kratos, "peki" diyor, asayı aramaya tek gidiyor. Bir süre sonra zenci Kratos uzaklaşırken Katara durduruyor: "Nereye" ve "asayı ne için istiyorsun? Kendin için mi, onun için mi?" tarzı bir soru soruyor.
Zenci Kratos, element uluslarının birleşemeyeceğini söylüyor. Çünkü zamanında hava ulusu hepsinden azap görmüş, özellikle toprak bükücülerden. Bu aradıkları Avatar, bunları kurtarmış. Kısacası birleşmeye karşı. Sonra "Ben ona yardım etmek istiyorum ama siz... Siz onu güçsüzleştiriyorsunuz" tarzı bir şey diyerek kavga başlıyor. 4V1 atıyor birkaç saat önce uyanan lavuk. İşin komiği hepsini ÖLDÜRÜYOR!
Aang, Avatar'ı ve asayı buluyor ve olayların gerçek yüzünü anlıyor. Avatar, birleşim isterken zenci Kratos, toprak ulusu ile savaşırken tüm ağalarını kaybediyor. Bu da diyor ki "Bana hava bükücü ordusu yarat, Dust 2 rank kasalım." Reddediliyor ve zenci Kratos asayı çalıyor. Aradıkları Avatar bunu dağa mıhlayarak zar zor durduruyor. Aang'in başta açtığı buz küresi yani. Zar zor mıhlıyor çünkü asa kullanıcısını yozlaştırıyor, zenci Kratos Sion'a dönüşüyor.
İşte bunu öğrendikten sonra zenci Kratos ve Aang denk geliyor, idealleri hakkında konuşma yapıyor, Aang AVATAR MODUNDA ŞAMAR OĞLANI OLUP ÖLÜYOR.
Ölüm... Hmmm... Ölüm konsepti bu kadar gelişigüzel kullanılmaz bu arada! Özellikle Avatar modunda.

Ama hikaye bitmiyor. Çünkü Katara, savaştan sonra ruh sularının içine mi ne düşüyor ve diriliyor. :D Karı normalde Soraka ise bu olaydan sonra Akshan oluyor ve TÜM EKİBİ DİRİLTİYOR, AANG DAHİL!
2 dakikada toparlanıp "SeN HaRiKaSıN KaTaRa" deyip yola çıkmak için ruhlar geçidini kullanıyorlar. Bunu da okyanus ruhunun ağzına girerek yapıyorlar. (Orijinal dizinin 1. sezon finalindeki yaratık)
Burada izleyiciler olarak IQ seviyemiz şuna düşüyor; (çünkü olay örgüsü, diyaloglar falan... İĞĞĞGHHHH)

1776271977620.webp

İşte bunlar o geçide girdikten sonra ta ebesinin örekesinde bir yapı görüyorlar. Zenci Kratos onu portal ile dünyaya sokmaya çalışıyor nedense. Buna saçma sapan bir yöntemle yetişiyorlar ancak Dünya'ya çoktan inmiş oluyorlar.
Bu sefer zenci Kratos, keko'ları hava bükücü rankına Boost'lamış, herkesi öldürün emri vermiş.
Savaş başlıyor, siviller kaçışıyor, şehir yıkılıyor falan filan. Bu savaş sırasında şu Aang'in kurtardığı keko taraf değişiyor. Olabilecek en aptalca biçimde!
Bu sıralarda Aang asayı alma derdinde savaşıyor. Bir şeyler oluyor ve ulaşıyor. Sonra bu da yozlaşıyor ve zenci Kratos'u yerle yeksan ediyor. Tabii bu sırada zenci Kratos flame'lemeye devam ediyor ve asa bunu iyice karanlık tarafa çekiyor. Tam o sırada Aang, bir parça kumaşta hava bükücü logosu görüyor. Ben de o sırada "NE ALAKA ####" diye bağırıyorum...
Flashback görüyor ve yozlaşmıyor. Bunun yerine zenci Kratos'un yaptıklarını temizliyor.
Bunu yaparken de pozitifliğinden bir şey kaybetmeyip zenci Kratos'a umut konuşması falan yapıyor: "Affet kendini" falan filan.

Filmin sonunda nasıl oluyorsa refah sağlanmış, bizimkiler mutlu falan. Üstüne! Nesli tükendiği sanılan hava bizonlarını buluyorlar. MUTLU SON değil mi!
Lan... Şimdi ban yeme uğruna bir söverim, moderatör bile gülmekten ban atmayı unutur.

BU KADAR KISACAS...
Ben sinefili değilim, çok fazla film/dizi izlemem. Sadece popüler ürünleri ve aşırı ilgimi çeken şeyleri izlerim.
Buna rağmen bu sığlığı fark edip tilt oluyorsam seviyenin ne kadar olduğunu tahmin edebilirsiniz. Buraya kadar okuduysanız film bu.

Benim düşüncelerime gelelim

1- Öncelikle kendisi Avatar animasyon serisi gibi hissettirmiyor. Ne karakterler adamakıllı irdelenmiş, ne de ilgi çekici evrenini içine alabilmiş. Ara sıra fan service amaçlı bir şeyler koymuşlar o kadar.
Size şöyle izah edeyim; Avatar Kora'yı mumla aradım!
Oğlum Avatar formu, ulti açmış Master Yi gibi bir şey değil! Bu niye ilk Morgana Q'sunda tek yiyor?
Ha eklemeden geçmeyeyim; Kora için çok kıytırık bir zemin ayarlıyor. Ruhlar dünyasının rezaletliği, Republic City falan.

2- Senaryoyu hangi tuvalette yazdınız? Alaturka? Alafranga? Ona göre hafif gireceğim.
  • Senaryo baştan sona tahmin edilebilir. Yeni çakma Kratos dirildiğinde anladım ne olup biteceğini. Asa da anlatınca dedim tamam...
  • Olay örgüsü aşırı ZAYIF! Olaylar çok hızlı ve çok yüzeysel geçiyor. Bu da izlerken "nE" dememe sebep oldu. Üstüne mantık hataları da eklenince Alaturka'da yazdıklarına eminim.
  • En azından 1 saat 20 dakika falan da katlanabildim. Sonlara doğru "bacım salar mısın?" dedim çünkü.
  • Yukarıda senaryoyu okuduysanız zibil tane mantık ossurması görebilirsiniz. O filmin temelini oluşturuyor.

Teknik kısımlara gelecek olursak
Bu kısımda pozitifim.
  • Müzikler tilt etmedi ancak biraz zayıf gibi geldi. Orijinal dizinin otantikliği hiç yok.
  • Seslendirmeler iyi. Kulak tırmalamıyorlar ancak zenci Kratos'u pek beğenmedim. Karakterin odun olmasından da olabilir.
  • Karakter dizaynlarını beğendim. Hepsi doğru şekilde yaşlandırılmış. Zenci Kratos bile ilk gördüğümde "bu nasıl hava bükücü oğlum. Ot yiyerek bu kadar kaslı olamazsın ve yüz hatların hiç andırmıyor" dedim. Bir tık kendi bacaklarına sıkmışlar.
[Kratos deme sebebim de dövmelerinin şeklinden dolayı. "ZENCİ" demem ise Amazon'un GOW dizisinden türeme. "Zenci kratos oh noo" diye kuduruyorduk bi dönem.]
- Animasyon ve çizim tarzı nadiren göze batsa da genel olarak güzel. Ancak garipsediğim şey, parlak nesnelerin lens efekti gibi kırılması. Çok garip geliyor nedense.

SONUÇ: 5/10

• Rezalet senaryo + tahmin edilebilirlik + klişe.
  • Rezalet Avatar hikayesi. (Serinin kendi içinde bile zayıf. Kora gibi bir rakibi varken bile)
  • Rezalet işleniş/olay örgüsü. + Karakterler de pek varlık gösteremiyor.
  • Fazla hızlı tempo.
  • İzlerken hep şunu dedim: "Malafata sürülecek aklınız varsa Azula'yı gösterirsiniz."
    Senaryo o kadar leş ki Azula'nın taraf değiştirmesi gayet oturur. "Bu deli hepimizi biçecek" diyerek son dakika Fight'a dalması falan. Ondan sonra kaybolabilir. Fan service yapacaksanız bunu yapın bari... Tabii Alaturka'da oturmak biraz zor, bacaklar
    uyuşuyor, kalkıp gitme isteği falan. :)

• Güzel görsellik ve dizayn.
  • Güzel animasyon.
/?/ Emin olmamakla birlikte Lore'un o kadar da içine etmiş gibi durmuyor. Kora yüzünden normal karşıladım.

Benden bu kadar. Görüşlerim bu şekilde.
Senaryo özetinde, olay örgüsüne pek faydası olmayan flashback anılarını falan boş verdim bu arada. Gerçekten gerek yok zaman çalmaya.

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Hadi birlikte sövelim ^-^
Kaçtım ben, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 241031

bu inceleme ağır spoiler içermektedir.

Eki Görüntüle 240999

Merhaba.
Daha demin the Legend of aang: The last Airbender'ın sinema filmini bitirdim. Şu fragmanı bile sızmadan filmin sızdığı enteresan vakadan bahsediyorum.
Pek bir umudum yoktu ancak bu kadar kötü olmasını beklemiyordum. o kadar tilt oldum ki sinirden inceleme yazmaya karar verdim.
Kurumsallık falan umurumda değil. Arkadaş ortamında ne dersem onları söyleyeceğim. Üslubum da buna göre olacak.

senaryoyu özetleyeyim ve öyle başlayayım.

(biraz mizahla karışık anlatacağım ki sıkılmayın)
Aang var, hava tapınağına bulduğu hava ulusuna ait eserleri bırakıyor. Bunları bırakırken Keko'lar bununla kavga ediyor, harita çalıyor.
Bu hengame bina yıkılırken aang birini kurtarıyor. Kurtardığı keko, lider Keko'ya "ona yardım etmeliyiz" deyince ağzının ortasına zümzüyü yiyor. eveet tahmin et bakayım ileride ne olacak :) cidden tahmin et, yoksa zevk almazsın.
Aang, haritanın ne olduğunu bilmediğinden eski "avatar" demeye bin şahit isteyen bir dallama ile konuşuyor. Bir dağ'a gitmesi gerektiğini, kayıp bir avatar olduğunu, o avatarda Assassin's Creed'lerden fırlama seviyede op ruhsal mistik bir asa var. İşte bunları öğreniyor. [Bu asa ruhlar alemindeki bıdıları dünyadan yönetmeyi sağlıyor]
Yola çıkmadan 2 dakika önce agalarına mesaj atıyor (gelin mangal yapacağız kıvamında bir şey) ve montaj klibinden sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Aang, dağa çıkıyor, dağda buz küresi görüyor (dejavu), onu aradığı avatar sanıyor ancak zenci Kratos'u görüyor (baygın). Dağ çöküyor, tam ezilecekken zenci kratos uyanıyor ve onu kurtarıyor. Halbuki o da hava bükücüymüş. 😲
İşte bu kaçış sırasında mangala çağırdığı geliyor ve uzuyorlar oradan.
Zenci kratos uyandığı gibi kendine geliyor ve hikayesini anlatıyor mu acaba?
Güya bu aradığı avatar ile sıkı dost/öğrenci gibi bir şeymiş. Normalde zenci kratos bükücü değilmiş, asa sayesinde aradıkları avatar bunu hava bükücü rütbesine yükseltmiş. Toprak ulusu ile savaşırken dağa kadar gelmişler, sonrasını hatırlamıyormuş. Ancak tahminen şu nokta atışı asanın yerini söyleyebiliyor.
Bu keko'ların çaldığı harita neymiş öğrendik bu arada. Bu Keko'lar "isyancı". Bunların bükme gücü yok. Bunlar bükücülerden ya çok çekmiş, ya da "siz bizi eziyorsunuz hü" dıraması yapıyor. Kısa kesiyorum çünkü film de bu kekoları kısa kesiyor. Uzatmaya hiç gerek yok.
İşte bu ekip yola çıkıyor, yolda zenci Kratos'un ne kadar güçlü olduğunu falan görüyoruz. Ayrıca toksik pozitif tarzı bir tavrı var ancak bir şeylerin ters olduğu belli.
Kekolar bunlarla denk gelip, fırtınalı havanın ortasında savaşa tutuluyor. Balon hasarlı şekilde gitmeleri gerektiği yere gidiyorlar.
Ekip, balonu tamir etmeleri gerektiğini söylüyor. Zenci kratos, "peki" diyor, asayı aramaya tek gidiyor. Bir süre sonra zenci kratos uzaklaşırken katara durduruyor: "nereye" ve "asayı ne için istiyorsun? Kendin için mi, onun için mi?" tarzı bir soru soruyor.
Zenci kratos, element uluslarının birleşemeyeceğini söylüyor. Çünkü zamanında hava ulusu hepsinden azap görmüş, özellikle toprak bükücülerden. Bu aradıkları avatar, bunları kurtarmış. Kısacası birleşmeye karşı. Sonra "ben ona yardım etmek istiyorum ama siz... Siz onu güçsüzleştiriyorsunuz" tarzı bir şey diyerek kavga başlıyor. 4V1 atıyor birkaç saat önce uyanan lavuk. işin komiği hepsini öldürüyor!
Aang, Avatar'ı ve asayı buluyor ve olayların gerçek yüzünü anlıyor. Avatar, birleşim isterken zenci kratos, toprak ulusu ile savaşırken tüm ağalarını kaybediyor. Bu da diyor ki "bana hava bükücü ordusu yarat, Dust 2 rank kasalım." reddediliyor ve zenci kratos asayı çalıyor. Aradıkları avatar bunu dağa mıhlayarak zar zor durduruyor. Aang'in başta açtığı buz küresi yani. Zar zor mıhlıyor çünkü asa kullanıcısını yozlaştırıyor, zenci kratos Sion'a dönüşüyor.
İşte bunu öğrendikten sonra zenci kratos ve aang denk geliyor, idealleri hakkında konuşma yapıyor, aang avatar modunda şamar oğlanı olup ölüyor.
ölüm... Hmmm... Ölüm konsepti bu kadar gelişigüzel kullanılmaz bu arada! Özellikle avatar modunda.

Ama hikaye bitmiyor. Çünkü katara, savaştan sonra ruh sularının içine mi ne düşüyor ve diriliyor. :D karı normalde Soraka ise bu olaydan sonra akshan oluyor ve tüm ekibi diriltiyor, aang dahil!
2 dakikada toparlanıp "sen harikasın katara" deyip yola çıkmak için ruhlar geçidini kullanıyorlar. Bunu da okyanus ruhunun ağzına girerek yapıyorlar. (orijinal dizinin 1. sezon finalindeki yaratık)
Burada izleyiciler olarak IQ seviyemiz şuna düşüyor; (çünkü olay örgüsü, diyaloglar falan... İğğğghhhh)

Eki Görüntüle 241012

İşte bunlar o geçide girdikten sonra ta ebesinin örekesinde bir yapı görüyorlar. Zenci kratos onu portal ile dünyaya sokmaya çalışıyor nedense. Buna saçma sapan bir yöntemle yetişiyorlar ancak dünya'ya çoktan inmiş oluyorlar.
Bu sefer zenci kratos, keko'ları hava bükücü rankına Boost'lamış, herkesi öldürün emri vermiş.
Savaş başlıyor, siviller kaçışıyor, şehir yıkılıyor falan filan. Bu savaş sırasında şu Aang'in kurtardığı keko taraf değişiyor. Olabilecek en aptalca biçimde!
Bu sıralarda aang asayı alma derdinde savaşıyor. Bir şeyler oluyor ve ulaşıyor. Sonra bu da yozlaşıyor ve zenci Kratos'u yerle yeksan ediyor. Tabii bu sırada zenci kratos flame'lemeye devam ediyor ve asa bunu iyice karanlık tarafa çekiyor. Tam o sırada aang, bir parça kumaşta hava bükücü logosu görüyor. Ben de o sırada "ne alaka ####" diye bağırıyorum...
Flashback görüyor ve yozlaşmıyor. Bunun yerine zenci Kratos'un yaptıklarını temizliyor.
Bunu yaparken de pozitifliğinden bir şey kaybetmeyip zenci Kratos'a umut konuşması falan yapıyor: "affet kendini" falan filan.

Filmin sonunda nasıl oluyorsa refah sağlanmış, bizimkiler mutlu falan. Üstüne! Nesli tükendiği sanılan hava bizonlarını buluyorlar. Mutlu son değil mi!
Lan... Şimdi ban yeme uğruna bir söverim, moderatör bile gülmekten ban atmayı unutur.

bu kadar kısacas...
Ben sinefili değilim, çok fazla film/dizi izlemem. Sadece popüler ürünleri ve aşırı ilgimi çeken şeyleri izlerim.
Buna rağmen bu sığlığı fark edip tilt oluyorsam seviyenin ne kadar olduğunu tahmin edebilirsiniz. Buraya kadar okuduysanız film bu.

benim düşüncelerime gelelim

1- öncelikle kendisi avatar animasyon serisi gibi hissettirmiyor. Ne karakterler adamakıllı irdelenmiş, ne de ilgi çekici evrenini içine alabilmiş. Ara sıra fan service amaçlı bir şeyler koymuşlar o kadar.
Size şöyle izah edeyim; avatar Kora'yı mumla aradım!
Oğlum avatar formu, ulti açmış Master Yi gibi bir şey değil! Bu niye ilk Morgana Q'sunda tek yiyor?
Ha eklemeden geçmeyeyim; kora için çok kıytırık bir zemin ayarlıyor. Ruhlar dünyasının rezaletliği, republic City falan.

2- senaryoyu hangi tuvalette yazdınız? Alaturka? Alafranga? Ona göre hafif gireceğim.
  • Senaryo baştan sona tahmin edilebilir. Yeni çakma kratos dirildiğinde anladım ne olup biteceğini. Asa da anlatınca dedim tamam...
  • Olay örgüsü aşırı zayıf! Olaylar çok hızlı ve çok yüzeysel geçiyor. Bu da izlerken "ne" dememe sebep oldu. Üstüne mantık hataları da eklenince Alaturka'da yazdıklarına eminim.
  • En azından 1 saat 20 dakika falan da katlanabildim. Sonlara doğru "bacım salar mısın?" dedim çünkü.
  • Yukarıda senaryoyu okuduysanız zibil tane mantık ossurması görebilirsiniz. O filmin temelini oluşturuyor.

teknik kısımlara gelecek olursak
Bu kısımda pozitifim.
  • Müzikler tilt etmedi ancak biraz zayıf gibi geldi. Orijinal dizinin otantikliği hiç yok.
  • Seslendirmeler iyi. Kulak tırmalamıyorlar ancak zenci Kratos'u pek beğenmedim. Karakterin odun olmasından da olabilir.
  • Karakter dizaynlarını beğendim. Hepsi doğru şekilde yaşlandırılmış. Zenci kratos bile ilk gördüğümde "bu nasıl hava bükücü oğlum. Ot yiyerek bu kadar kaslı olamazsın ve yüz hatların hiç andırmıyor" dedim. Bir tık kendi bacaklarına sıkmışlar.
[Kratos deme sebebim de dövmelerinin şeklinden dolayı. "ZENCİ" demem ise Amazon'un GOW dizisinden türeme. "Zenci kratos oh noo" diye kuduruyorduk bi dönem.]
- Animasyon ve çizim tarzı nadiren göze batsa da genel olarak güzel. Ancak garipsediğim şey, parlak nesnelerin lens efekti gibi kırılması. Çok garip geliyor nedense.

sonuç: 5/10

• Rezalet senaryo + tahmin edilebilirlik + klişe.
  • rezalet avatar hikayesi. (serinin kendi içinde bile zayıf. Kora gibi bir rakibi varken bile)
  • Rezalet işleniş/olay örgüsü. + karakterler de pek varlık gösteremiyor.
  • Fazla hızlı tempo.
  • İzlerken hep şunu dedim: "malafata sürülecek aklınız varsa Azula'yı gösterirsiniz."
    Senaryo o kadar leş ki Azula'nın taraf değiştirmesi gayet oturur. "bu deli hepimizi biçecek" diyerek son dakika Fight'a dalması falan. Ondan sonra kaybolabilir. Fan service yapacaksanız bunu yapın bari... Tabii Alaturka'da oturmak biraz zor, bacaklar.
    Uyuşuyor, kalkıp gitme isteği falan. :)
  • Güzel görsellik ve dizayn.
  • Güzel animasyon.
/?/ Emin olmamakla birlikte Lore'un o kadar da içine etmiş gibi durmuyor. Kora yüzünden normal karşıladım.

Benden bu kadar. Görüşlerim bu şekilde.
Senaryo özetinde, olay örgüsüne pek faydası olmayan flashback anılarını falan boş verdim bu arada. Gerçekten gerek yok zaman çalmaya.

Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Hadi birlikte sövelim ^-^
Kaçtım ben, iyi sosyaller.

Çok büyük bir fan değilim en ince ayrıntısına kadar hikayeye hakimde değilim fakat animasyonları vesaire kaliteli buldum çok uçuk bazı noktalar var bence süre biraz daha uzamalıydı last fight vesaire çok kolay bitiverdi bir anda zaten ruhlar alemine asayı vurmadan aangı öldürmüştü dönüşmüş haliyle o kadar büyük savaş verip asayı kaptırıp dayak yemesi traji komikti ama genel açıdan bakarsan çerezlikti benim adıma.

Çok büyük bir fan değilim en ince ayrıntısına kadar hikayeye hakimde değilim fakat animasyonları vesaire kaliteli buldum çok uçuk bazı noktalar var bence süre biraz daha uzamalıydı last fight vesaire çok kolay bitiverdi bir anda zaten ruhlar alemine asayı vurmadan aangı öldürmüştü dönüşmüş haliyle o kadar büyük savaş verip asayı kaptırıp dayak yemesi traji komikti ama genel açıdan bakarsan çerezlikti benim adıma.
Lore'a bende aman mana hakim değilim. Orijinal Aang ve Kora'yı izledim sadece. Orijinal dizideki felsefeyi anladığım için geri kalanlar fıs.
Görsel olarak güzeldi ona katılırım. Çıtır çerezlik ancak yapacak hiç bir şey bulunamayan o perişan can sıkıntısı paradoksunda iyi gidebilir. Veya Wallpaper engine'ile kullanmak.

Lore'a bende aman mana hakim değilim. Orijinal aang ve Kora'yı izledim sadece. Orijinal dizideki felsefeyi anladığım için geri kalanlar fıs.
Görsel olarak güzeldi ona katılırım. Çıtır çerezlik ancak yapacak hiçbir şey bulunamayan o perişan can sıkıntısı paradoksunda iyi gidebilir. Veya Wallpaper Engine'ile kullanmak.

Çok heves edip uzak kaldığım nadir serilerden hep niyet edip bırakıyorum neden anlamadım.