Çözüldü Bellek bütünlüğü ve sürücü çakışması sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,

Logitech Extreme 3D Pro Joystick aldım. Windows Güvenliği > Çekirdek yalıtım > Bellek bütünlüğü ayarını kapatmadan sürücülerini yükleyemedim. Kapatıp yükledim. Bu sefer de bellek bütünlüğünü açamıyorum. Uyumsuz sürücüler var yazıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Sürücüyü kendi sitesinden indirdim. Windows 11 için sürücüsü yok. Windows 10 sürücüsünü indirdim.

• Öncelikle Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar > Cihazlar > Diğer cihazlar başlığı altında Logitech Extreme 3D cihazını kaldırdım ve kablosunu bilgisayardan söktüm.
  • Ekran görüntülerini paylaştığınız yorumlardan yola çıkarak Logitech'in Reddit'teki yorumunu kullanarak yüklü uyumsuz sürücüleri bilgisayardan kaldırıp bellek bütünlüğünü yeniden açmayı başardım. Bilgisayarı yeniden başlattım.
  • Cihazın kablosunu bilgisayara taktım. Hiçbir sürücü yüklemeden Tom Clancy's H.A.W.X oyununu açtım ve sorunsuz oynamayı başardım.

Windows 11'in oturması zaman alacaktır. Çok fazla sorun yaşarsanız Windows 10 kullanmaya devam edin hocam.

Bende Windows 11 kullanıyorum aynı joysticke sahibim taktığım anda driver yüklüyor internetteki driver yükleyince çekirdek yalıtımını kapatman gerekiyor ama internetteki drivera gerek yok direk takınca kendisi yüklüyor. Çekirdek yalıtımı kapatman gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…