Hocam rdr 2 için verebileceğiniz ayar var mı pekiSistemin gayet iyi aslinda task managerden baslangic'da acilan uygulamalari kapat laptop kullaniyorsan grafik ayarlarindan harici gpuyu sec oyunun .exe dosyasini secmen gerekecek harici gpu ile baslamasi icin. Windows 11 deki suruculerin guncel mi degil mi kontrol et guncel olmasi performansi arttirir onun disinda arka plan uygulamalarini gereksiz servisleri kapat yeterli. Birde ekstra olarak buyuk ihtimalle biliyorsunuzdur.
Denetim Masası → Sistem → Gelişmiş sistem ayarları
- Gelişmiş sekmesi
- Performans → Ayarlar
- En iyi performans için ayarla seç
- Uygula → Tamam
Suruculer guncel mi degil mi diye kontrol etmek icin pek onermezler genelde bu forumda sanirim ama snappy driver installer origin onerebilirim bir kontrol edersin oradan guncel mi degil mi sonra kendi sitesinden bakarsin son surumune indirirsin.
zaten nvidia nin kendi uygulamasi var intelinde surucu guncelleme yazilimi var
bu intel suruculerini guncellemek icin![]()
Intel® Driver & Support Assistant
The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com
bu nvidia surucusunu guncellemek icin.
buradanda yapabilirsiniz bu arada hasan merkit winlove diye bir custom iso onermis sahsen ben nasil bir iso oldugunu bilmiyorum ancak o tur custom isolar guvenligi tamamen zeteler onermem illada kullanacaksaniz kendiniz iso hazirlayabilirsiniz arastirip daha guvenli olur.
Detaylar
Kim cevapladı?winball501
Uzman
- Makaleler
- 1
DLSS i etkinlestirin oyunun ayarlarindan laptop ise eger dlss performance oneririm.
Acikcasi ben rtx 3050 mobile ile gayet iyi oynamistim rdr 2 yi acabildigim ayarlar hep ultra ancak 4 gb vram yetmiyordu diger ayarlari acamiyordum.
Sizin sisteminiz benimkinden kat kat daha iyi rahat rahat oynarsiniz dlss de acarsaniz super.
Eger performans sikintisi varsa miner veya baska bir zararli yazilim olabilir sistemde veya arkada acik sistem kaynaklarini tuketen bir uygulama diye dusunuyorum.
Son düzenleme:
winball501
Uzman
- Makaleler
- 1
Ancak tecrube ister bunu yapabilmek herkes herkes ile ayni tecrubeye ayni bilgi birikimine sahip degil bu yuzden kisinin tecrubesini bilgi seviyesini bilmeden bence boyle tavsiyeler vermemek lazim sonra basi agriyabilir.Hepsini kapatıyorum: Secure Boot, TPM, çekirdek yalıtımı vs. bana göre boş işler. İş bilgisayarımda açık mı? Açık. Ama FPS oyuncusu olarak online Windows XP bile kullandığım için hiç dert etmiyorum.![]()
Ancak tecrube ister bunu yapabilmek herkes herkes ile ayni tecrubeye ayni bilgi birikimine sahip degil bu yuzden kisinin tecrubesini bilgi seviyesini bilmeden bence boyle tavsiyeler vermemek lazim sonra basi agriyabilir.
Hocam NVIDIA appten DLSS modelini preset k yaptım oyunu da DLSS kaliteye alıp orta yüksek ayarlarda oynayacağım.
winball501
Uzman
- Makaleler
- 1
1080p ultradada oynarsin dlss acik. Iyi oyunlar!Hocam NVIDIA appten DLSS modelini preset k yaptım oyunu da DLSS kaliteye alıp orta yüksek ayarlarda oynayacağım.
Hocam teşekkür ederim ekstra bir sorum olacak ben 60 70 FPS oynayınca gözüme takılıyor gibi geliyor 180Hz monitör kullanıyorum G-SYNC açık aslında 60 FPS gayet yeterli ama gözüme akıcı gelmiyor bunun için ne yapabilirim?
winball501
Uzman
- Makaleler
- 1
Hangi monitoru kullaniyorsun?Hocam teşekkür ederim ekstra bir sorum olacak ben 60 70 FPS oynayınca gözüme takılıyor gibi geliyor 180Hz monitör kullanıyorum G-SYNC açık aslında 60 FPS gayet yeterli ama gözüme akıcı gelmiyor bunun için ne yapabilirim?
aoc 24g42e 180hz ıps
winball501
Uzman
- Makaleler
- 1
Degisken yenileme hizi dinamik mi? oyun tam ekran modunda mi?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-