Zaman aşımı derken 20 veya 30 dakika gibi bir süre geçtikten sonra; yapay zeka, yazım hatalarını ve onaylanmaya uygun olup olmadığına bakabilir. Technopat'ta bunu GPT 4 ile test eden birini görmüştüm ve düzgün çalışıyordu. Bence altyapısı sağlanırsa eklenebilecek şeylerden. Bununla birlikte 1 saate kadar çıkan onay süreleri 20 dakikalara kadar düşer. Zaten bu uzun onay süresinin sebebi az moderatör olması.
Detaylar
Kim cevapladı?Yazım hatalarını tamamen GPT'ye devretme planımız var. Bunu XenForo 2.3 ile birlikte hayata geçirmeyi planlıyoruz.
- Makaleler
- 1
Yazım hatalarını tamamen GPT'ye devretme planımız var. Bunu XenForo 2.3 ile birlikte hayata geçirmeyi planlıyoruz.
Bunu daha önce de söylemiştim fakat linçlemişlerdi garip bir şekilde. Çok iyi olacağından eminim abi.
GPT4ü yazım düzeltmeye de ekleme planınız var mı hocam peki?Yazım hatalarını tamamen GPT'ye devretme planımız var. Bunu XenForo 2.3 ile birlikte hayata geçirmeyi planlıyoruz.
- Makaleler
- 1
Zaman aşımı derken 20 veya 30 dakika gibi bir süre geçtikten sonra; yapay zeka, yazım hatalarını ve onaylanmaya uygun olup olmadığına bakabilir. Technopat'ta bunu GPT 4 ile test eden birini görmüştüm ve düzgün çalışıyordu. Bence altyapısı sağlanırsa eklenebilecek şeylerden. Bununla birlikte 1 saate kadar çıkan onay süreleri 20 dakikalara kadar düşer. Zaten bu uzun onay süresinin sebebi az moderatör olması.
Kesinlikle katılıyorum. Bilgisayarda noktalama hatam biraz fazla oluyor ve bu da ban yememe sebebiyet veriyor.
GPT4ü yazım düzeltmeye de ekleme planınız var mı hocam peki?
Onu demek istiyor zaten.
Ben moderasyon için zannetmiştim
DemirKipi
Yetkin
XenForo 2.3 uzun zamandır konuşuluyor. Planlanan geçiş tarihi var mı? Henüz çıkmadı sanırım ancak çıkış tarihiyle ilgili bir bilgi de bulamadım.Yazım hatalarını tamamen GPT'ye devretme planımız var. Bunu XenForo 2.3 ile birlikte hayata geçirmeyi planlıyoruz.
Physic
Üstün
Yapılabilir.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-