- Makaleler
- 3
Yaslandim sanirim. Eski GPU'lar acik ara farkla daha iyi gozukuyorlar. MSI Gaming X serisi, ASUS'un 900 serisindeki baykus gozlu Strix serisi...
Ben konu başlığını görünce genel olarak anladım.
Hocam telefon tasarımlarında genel olarak Apple'ın tasarımları çok güzel. Ekran kartı konusunda bu resimlerler olacak iş değil herhalde.
Şarkı olarak da yeni çıkan şarkılar eskileri mumla aratıyor. Logo veya amblem olarak da futbolda özellikle eskileri çok daha güzel. Bir ağırlıkları var mesela manchester City'nin eski logosu çok daha güzel bence. Soldaki daha ağır daha şık. Sağdaki sanki 10 yaşında bir çocuğun yaptığı logo gibi.
Yaslandim sanirim. Eski GPU'lar acik ara farkla daha iyi gozukuyorlar. MSI Gaming X serisi, ASUS'un 900 serisindeki baykus gozlu STRIX serisi...
Hocam bence 11'in tasarımı X'den çok güzel.Hocam Apple iPhone X de güzeldi sonra paso aynı şeyi yapmaya devam etti ve artık hoş gelmiyor, işin kötüsü tasarımı artık değiştiremezlerde ekran yani ne yapabilirsin ki.
Kasası güzel 11'in.Brom kamera olarak farklı ama ekran olarak aynı, arkadaşım da 11 var ve ne bileyim elime aldığım zaman o premium telefon hissiyatını alamıyorum kasanın şeklinden dolayı. Gariban S9 Plus'umu elime bir alıyorum tam oturuyor falan o hissi veriyor.
Yok hocam zevk sahibisiniz ondan dolayı.Yaslandim sanirim. Eski GPU'lar acik ara farkla daha iyi gozukuyorlar. MSI Gaming X serisi, ASUS'un 900 serisindeki baykus gozlu Strix serisi...
Yok hocam zevk sahibisiniz ondan dolayı.
1070 her türlü çok daha güzel ve kişilik sahibi dururken alttaki kapı takozuna benziyor.
Hocam bence yenisi çok daha güzel estetik duruyor gibi.Konuda performans olarak konuşmayacağım sadece tasarım olarak konuşacağım.
Öncelikle telefonlardaki çerçevesiz ekran muhabbeti, bir bana mı kötü geliyor? Samsung için özellikle S9'dan sonra bu mevzu çıktı ortaya yani ne bileyim aşırı kötü geliyor, sadece bana mı?
Ekran kartları mesela, bende olduğu için 1070 ile 4090 kıyaslaması yapıyorum.
1070:
Eki Görüntüle 62110
4090;
Eki Görüntüle 62109
4090ı kalas gibi bulan tek kişi ben olamam herhalde? (ikisi de ROG serisi.)
Anakartlar da özellikle, eskinin amiral gemisi ağzına kadar dolu ve gayet güzel bir şekle sahip iken son yılın amiral gemisi nispeten gariban duruyor. Modern tasarım adı altında bizi dolandırıyor olma ihtimalleri yüzde kaç?