Ben mi eski kafalıyım yoksa yeni şeyler mi çirkin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    eski
Yaslandim sanirim. Eski GPU'lar acik ara farkla daha iyi gozukuyorlar. MSI Gaming X serisi, ASUS'un 900 serisindeki baykus gozlu Strix serisi...

Ben konu başlığını görünce genel olarak anladım .

Hocam telefon tasarımlarında genel olarak Apple'ın tasarımları çok güzel. Ekran kartı konusunda bu resimlerler olacak iş değil herhalde.

Hocam Apple iPhone X de güzeldi sonra paso aynı şeyi yapmaya devam etti ve artık hoş gelmiyor, işin kötüsü tasarımı artık değiştiremezlerde ekran yani ne yapabilirsin ki.

Şarkı konusunda çok haklısın hocam, geçen müzik listemi yenilemek için yeni şarki indireyim dedim 10 yıllık şarkıları doldurdum. Yeni şarkıların hepsi birbirinin kopyası gibi.

Yaslandim sanirim. Eski GPU'lar acik ara farkla daha iyi gozukuyorlar. MSI Gaming X serisi, ASUS'un 900 serisindeki baykus gozlu STRIX serisi...

Gaming X o kadar şaheser bir tasarım ki, yıllarca hep o seriden bir ekran kartım olsun istemiştim.

Hocam Apple iPhone X de güzeldi sonra paso aynı şeyi yapmaya devam etti ve artık hoş gelmiyor, işin kötüsü tasarımı artık değiştiremezlerde ekran yani ne yapabilirsin ki.
Hocam bence 11'in tasarımı X'den çok güzel.

Hocam bence 11'in tasarımı X'den çok güzel.

Brom kamera olarak farklı ama ekran olarak aynı, arkadaşım da 11 var ve ne bileyim elime aldığım zaman o premium telefon hissiyatını alamıyorum kasanın şeklinden dolayı. Gariban S9 Plus'umu elime bir alıyorum tam oturuyor falan o hissi veriyor.

Kasası güzel 11'in.

Telefon da s9 falan cok iyi bence. Ekran kartinda bu ikisi arasindan 1070 daha iyi.

Hocam bence yenisi çok daha güzel estetik duruyor gibi.

Her şey birbirinin aynısı.

Mesela eski oyun konsollarının gamepadlerine bakın. Hepsinin kendine ait tarzı var. Şu anki gamepadlere bakın. Hepsi birbirinin aynısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…