Bence Instagram kalıcı olarak yasaklanabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 629
  • Etiketler Etiketler
    instagram
Mustafa Akgül gibi adamlardan malesef fazla kalmadı. İnternet konusundaki duyarımız diplerde. Bir siyasi parti dürtüklemezse böyle bir yürüyüş olmaz.

%50'lik kesim bal gibi de yiyor. Amaç onları kontrol altında tutmak zaten. Sen veya ben yemiyoruz.
%50 kadar büyük bir çoğunluğu kapsadığını sanmıyorum. Şayet belediye seçimlerinde de gördük sonuçları. İlla bir oran vermek gerekiyorsa %35'lik kesmin bunlara inandığını düşünüyorum.

Evet o lafın gelişiydi, 35 de olabilir.

Bizim tuzumuz kuru Dns ve VPN ile hallediyoruz. Yasak kendi tebasına aslında. Tek üzüldüğüm Instangram üzerinden ticaret yapanlar onun harici Vpn kurmayı bilmek uygulamaya girmek için zeka testi eklemiş gibi her girdiğimde gördüğüm yazan insanın IQ'sunu sorguladığım yorumlar çok çok az.

Evde zaten DNS'i modemden atadığım ve sağolsun aptal bir ISS'im olmadığı için hiçbir yasaktan etkilenmiyorum veyahut haberim olmuyor ama şu ülkenin bu kadar komik kararlar alması ve insanların buna tepkilerini hemen söndürmesi bana çok komik geliyor.

Toplanıp eylem yapalım desek insan yok, insanlar sadece bir hashtag açtılar ve o da yok oldu unutuldu gitti, şu an aktif bir baskı bile göremiyorum. Tamam, hepimiz bir şekilde girebiliyoruz ama şunun ülkenin imajına verdiği saçma zarara bakar mısınız? Veya ülkede yatırım faaliyeti gerçekleştirmeyi düşünen firmaların influencer'ların yaşadığı durumu görüp yatırımdan vazgeçmesi gibi durumları da olabileceğinin farkında mısınız?

Evet bir şekilde giriyoruz, istedikleri kadar yasak getirsinler yine gireceğiz ama bu ülkede iyi ki yasaklanmış diyen zihniyeti bile görebilmek beni gerçekten üzüyor. Umarım bir gün evden çıkma yasağı da gelir de ağlayıp zırlarlar, neymiş Instagram'ı zaten kullanmıyormuşmuş. Ben de OnlyFans ya da Wattpad kullanmıyordum ama tek tek insanların zaten umursamayacağı şeyleri önce yasaklayıp, sonrasında yavaş yavaş büyük hamlelere hazırladıkları oyunu görmemek zaten kör olmakla eşdeğerdi.

Ülkenin neredeyse yarısından fazlasının kafasız olması beni öldürüyor.

Sahip bile olsa 1.haftadan sonra amacından sapması kuvvetle muhtemel.

Yabancı arkadaşlarımı sapık gibi takip edenler genelde Türkler oluyordu. En azından VPN kullanmayı akıl edemeyenlerden kurtulmuş olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…