- Makaleler
- 9
Kimse hükümetin internetteki manipülasyonlarını yemiyor.
%50'lik kesim bal gibi de yiyor. Amaç onları kontrol altında tutmak zaten. Sen veya ben yemiyoruz.
Kimse hükümetin internetteki manipülasyonlarını yemiyor.
Mustafa Akgül gibi adamlardan malesef fazla kalmadı. İnternet konusundaki duyarımız diplerde. Bir siyasi parti dürtüklemezse böyle bir yürüyüş olmaz.2011 yılında İnternetime Dokunma diye bir yürüyüş gerçekleşti. O yürüyüşün amacı ise, internete uygulanan çeşitli yasakların protesto edilmesiydi. Belki ikinci bir İnternetime Dokunma yürüyüşü veya protestosu yapılabilir ama şahsen insanların düzgün bir protesto ruhuna sahip olduğunu düşünmüyorum.
%50 kadar büyük bir çoğunluğu kapsadığını sanmıyorum. Şayet belediye seçimlerinde de gördük sonuçları. İlla bir oran vermek gerekiyorsa %35'lik kesmin bunlara inandığını düşünüyorum.%50'lik kesim bal gibi de yiyor. Amaç onları kontrol altında tutmak zaten. Sen veya ben yemiyoruz.
Ki dürtükleyeceğini de zannetmiyorum. 2011 yılından bahsediyoruz. O zamanın kitlesiyle şu anki kitle farklı.Mustafa Akgül gibi adamlardan malesef fazla kalmadı. İnternet konusundaki duyarımız diplerde. Bir siyasi parti dürtüklemezse böyle bir yürüyüş olmaz.
%50 kadar büyük bir çoğunluğu kapsadığını sanmıyorum. Şayet belediye seçimlerinde de gördük sonuçları. İlla bir oran vermek gerekiyorsa %35'lik kesmin bunlara inandığını düşünüyorum.
Sahip bile olsa 1.haftadan sonra amacından sapması kuvvetle muhtemel.2011 yılında İnternetime Dokunma diye bir yürüyüş gerçekleşti. O yürüyüşün amacı ise, internete uygulanan çeşitli yasakların protesto edilmesiydi. Belki ikinci bir İnternetime Dokunma yürüyüşü veya protestosu yapılabilir ama şahsen insanların düzgün bir protesto ruhuna sahip olduğunu düşünmüyorum.