Detaylar
Kim cevapladı?KangalSucuk
Uzman
Halk gücü verdi, ülkeyi de halk teslim etti. Hayır, ülkeyi teslim etmedik palavrasını sunmayın. Bu ülkede artık azınlıktayız ve çok modern bir yıldayız, başımızda bir Atatürk yok, kolay kolay bu ülkeyi geri alamayız. Gelecek seçimde seçilen kişi o olmasa dahi, bu iş bitmeyecek. O yüzden "Neyse." demeyi bırakın, bir şeyler planlayın. Geleceğiniz için değil, geleceğimiz için planlayın. Ne olduğu fark etmiyor, bir gün bu suskunluk çok büyük bir gürültüyle son bulacaktır.
johan liebert
Becerikli
Şu an izleyemiyorum ama olay nedir merak ettim özet geçebilecek var mı?
Daffy Duck
Üstün
Bir kişi, babasının teröristlerce öldürülmesine rağmen Türkiye’de bazı insanların o terör örgütünü ve liderini desteklemesine tepki gösteriyor; buna rağmen kimsenin ses çıkarmamasına ve devletin bu duruma kayıtsız kalmasına öfkesini dile getiriyor.Şu an izleyemiyorum ama olay nedir merak ettim özet geçebilecek var mı?
- Makaleler
- 6
Özetle: Sen bir şehit çocuğusun, "Benim babam boş yere ölmedi, vatanı için canını verdi. Vatan sağ olsun" diyorsun. Ama günümüzde, babanı şehit eden bu kişiler adam yerine konuluyor. Umut hakkı falan bir şeyler zırvalıyorlar. Türkiye'nin kalbi olan Meclis'te babanın katillerinin sloganının atılmasına izin veriliyor. Şehitlerimizin katillerinin dışarı salınmasına tepki gösteren anneler, bir siyasetçi ihtiyar tarafından tehdit ediliyor.Şu an izleyemiyorum ama olay nedir merak ettim özet geçebilecek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: