Makaleler
5
Gerçek hayattaki gibi olmasa da burada bazı üyeler birbirini az buz tanıyor. Beni bilen üyelerin hakkımda ne düşündüklerini merak ettim. Genel olarak nefret edilen bir üye miyim, nötr müyüm, seviliyor muyum bilmek isterim.

Hakkımda olumsuz eleştiriye açığım bu arada her türlü fikrinizi söyleyebilirsiniz :D

Gerçek hayattaki gibi olmasa da burada bazı üyeler birbirini az buz tanıyor. Beni bilen üyelerin hakkımda ne düşündüklerini merak ettim. Genel olarak nefret edilen bir üye miyim, nötr müyüm, seviliyor muyum bilmek isterim.

Hakkımda olumsuz eleştiriye açığım bu arada her türlü fikrinizi söyleyebilirsiniz :D

İlk mesajlarında biraz sevmemiştim. Daha sonradan bireysel olarak tanışınca o kadar da kötü birisi olmadığını fark ettim.
Kısaca seviliyosun.

artworks-d6zenj1iZzL7TNqb-Q6YB2Q-t1080x1080.webp

Forumda hic aktif degilim, ama kullanici adin Kurt Cobain ve Nu metal mesajima Havali atmissin bu yuzden muzik zevkinin kaliteli olduguna ve iyi birisi olduguna inaniyorum 🙏