Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Sen kimsin?
Sıradan bir insan.
Şaka bir yana bu soruyu gece rüyamda buraya sorarken gördüm. O yüzden bu konuyu açtım. Amacım ilgi toplamak falan değil.
İnsanların hakkında neler düşündüğünü merak etmeyi bırak bence.Sıradan bir insan.
Şaka bir yana bu soruyu gece rüyamda buraya sorarken gördüm. O yüzden bu konuyu açtım. Amacım ilgi toplamak falan değil.
Evet arkadaşlar, iyi akşamlar; bu gece rüyamda bu soruyu Techolay'a sorarken gördüm. Ben de gerçek hayatta sorayım dedim. Ne düşünüyorsunuz?
Hiçbir şey.
Hocam yukarıda da bahsettim. Bu soruyu gece rüyamda gördüm. O yüzden merak ettim yani. İlgi falan toplama gibi amacım asla yok.İnsanların hakkında neler düşündüğünü merak etmeyi bırak bence.
Evet arkadaşlar, iyi akşamlar; bu gece rüyamda bu soruyu Techolay'a sorarken gördüm. Ben de gerçek hayatta sorayım dedim. Ne düşünüyorsunuz?
Gençlerin %90'ı gibi boş boş takılıp, oyun bilginin de sadece PUBG'den ibaret olmaması güzel.
hamzademir1
Yetkin
Her derde her çözüm, eğlenceli, iyi birisin.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-