Seninle bir sıkıntım olmadı sadece mesajlarını okudum ve yorum yapmadım (hatırladığım kadarıyla) fakat @Falconpolat'ın mesajına bıraktığın tepkiyi görünce az çok nasıl biri olduğunu anladım.
4000’e yakın mesajın olmasına rağmen sadece 4 çözümünün bulunması, forumda insanlara yardımcı olmaktan ziyade ne kadar boş mesaj yazdığının kanıtı gibi. Eleştiri kaldıramayıp seni haklı şekilde eleştirenlerin mesajlarına tepki yağdırmak yerine, foruma biraz daha faydalı olmaya çalışabilirsin.
Ona bakarsanız 8100 mesaj atmama rağmen 18 çözümüm var benim de. Forumda ilgilendiği alanın çözüm alabilmeye yatkınlığıyla alakalı bu durum.

Oradaki konuda yediğin cevapta da gayet haksızsın şimdi konuşmayayım diyorum da Recep abiyi sinirlendirmişin.
Dediğim gibi forumda mesajlarının ağırlıkta nerede olduğuna ve oraya sunduğu katkıya bakılarak bir forum üyesi hakkında yardımcı olabilip olamadığına bakılır. Kendisinin forumda ağırlıklı olarak 'Eğitim' kategorisinde olduğunu düşünürsek hem yardım alan hem de yardım eden kişi olduğunu söyleyebilirim ama fevri çıkışları ve hafif 'Benci' isteğinin olduğunu da söylemek lazım.

Oradaki konuda yediğin cevapta da gayet haksızsın şimdi konuşmayayım diyorum da Recep abiyi sinirlendirmişin.
Dediğim gibi forumda mesajlarının ağırlıkta nerede olduğuna ve oraya sunduğu katkıya bakılarak bir forum üyesi hakkında yardımcı olabilip olamadığına bakılır. Kendisinin forumda ağırlıklı olarak 'Eğitim' kategorisinde olduğunu düşünürsek hem yardım alan hem de yardım eden kişi olduğunu söyleyebilirim ama fevri çıkışları ve hafif 'Benci' isteğinin olduğunu da söylemek lazım.
Hocam o dönem Windows 7-8'in desteği yeni kesilmiş, Steam falan açıyordu. Son 2 yılda işlevsizleşti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sene son vakitlerde gelip YKS konusu açmana ben ve birkaç forumdaşım uyuz oluyordur bence. Haricinde herkesin bazı durumları olur, iyi niyetli bir kullanıcı oldugunu dusunuyorum.
Evet hocam ben=YKS yani. 1.5 aylık aranın ardından sonuçlar ve tercihler ile geri döneceğiz. 😁