Eylül - Şubat arasına bak bir tek mesajım var mı?Ders konusunda buraya konu açıp mesaj yazacağın zamana kadar ders çalışsan derece yapacağını düşünüyordum.
Eylül - Şubat arasına bak bir tek mesajım var mı?Ders konusunda buraya konu açıp mesaj yazacağın zamana kadar ders çalışsan derece yapacağını düşünüyordum.
Ben de ayni sekilde dusunuyorum...Ders konusunda buraya konu açıp mesaj yazacağın zamana kadar ders çalışsan derece yapacağını düşünüyordum.
Yoktur ama daha onceki konularinizda ilk 1000 hedeflediginizi okumustum.. Ayrica biraz fazla mezuna kalmissiniz keske bu yil da olsaydi artik.
Evet hocam geç kaldık, keşke 2024'de falan olsaydık o zaman kalırdım. 20 bine gireceğim büyük ihtimal.Yoktur ama daha onceki konularinizda ilk 1000 hedeflediginizi okumustum.. Ayrica biraz fazla mezuna kalmissiniz keske bu yil da olsaydi artik.
Yine iyi, EA degil mi? Bana da bir sayisal 90-100K gelse de gitsem artik.Evet hocam geç kaldık, keşke 2024'de falan olsaydık o zaman kalırdım. 20 bine gireceğim büyük ihtimal.
Yani hocam aslında 3 yıl kalıp daha iyi yapmam lazımdı fakat 2023-2024 yıllarında çalışmadığım için böyle oldu. Her şey son ana sıkıştı.Yine iyi, EA degil mi? Bana da bir sayisal 90-100K gelse de gitsem artik.
hakkında hayirlisi olsunEvet hocam geç kaldık, keşke 2024'de falan olsaydık o zaman kalırdım. 20 bine gireceğim büyük ihtimal.
Fazla kafaya takıyorsun her şeyi, akışına bırak biraz.Evet, sırf benim hakkımda bir şeyler konuşulsun diye açtım; baya da üzüldüm.
Geçiştirme yok, uygulamaya geçirememe var.Fazla kafaya takıyorsun her şeyi, akışına bırak biraz.
Sana verilen çoğu öneriyi dikkate almadığını, geçiştirdiğini düşünüyorum.
Hocam sınavla ilgili elimden geleni yaptım. O sınavda çözemediğim sorular genelde hep zor ve tartışmalı sorular.