ElonXMusk 74
Üstün
- Makaleler
- 1
Eksik 120 bin TL var.Kullanmalısın. Biz powerbank'e bağlı yaşarken senin yanına şarj aletini bile almaman zoruma gidiyor![]()
Eksik 120 bin TL var.Kullanmalısın. Biz powerbank'e bağlı yaşarken senin yanına şarj aletini bile almaman zoruma gidiyor![]()
Büyük adamsınYaşın küçük, ders yapman lazım burada takılmaktan ziyade.
Evet artık ders çalışman lazım. Güzel bir lise kazan ki üniversite sınavına temel atman kolay olsun. Yoksa forumda ki çoğu üye ve ben gibi konularda zorlanırsın. Temeli olmadığı için 20 yaşında sınava çalışanlar var. Ailenin maddi durumu 20 yaşına kadar sınava çalışmanı kaldırabilir mi?
Haklısın, Son zamanlarda çok çalışıyorum okullar geldiği için. Ailem maddi durumu 20 yaşına kaldırmasına gerek olmaaycak çünkü o güne kadar kendi paramı kazanmış olacağımEvet artık ders çalışman lazım. Güzel bir lise kazan ki üniversite sınavına temel atman kolay olsun. Yoksa forumda ki çoğu üye ve ben gibi konularda zorlanırsın. Temeli olmadığı için 20 yaşında sınava çalışanlar var. Ailenin maddi durumu 20 yaşına kadar sınava çalışmanı kaldırabilir mi?![]()
Seni tanımıyorum fakat gereksiz fazla özgüvenlisin ve arkadaşın dediği gibi de diğer forumdayken buraya sallayıp, buradayken de diğer foruma sallıyorsun, çok garip. Gelecek ve teknoloji ile ilgileniyorsun anladığım kadarıyla, tek beğendiğim yönün o olabilir.
Nasıl kazanacan kendi paranı, dışarıda çalışmak çok zor. Ailenden gelen bir iş yoksa üniversite'ye odak vermelisin.Haklısın, Son zamanlarda çok çalışıyorum okullar geldiği için. Ailem maddi durumu 20 yaşına kaldırmasına gerek olmaaycak çünkü o güne kadar kendi paramı kazanmış olacağım![]()