20 yaşıma girdim ve artık sigortam yok maalesef, genel sağlık sigortası falan var mış onu yapacağım ama her ay 600 TL bile çok galiba aileme ya da göze batıyorum yaşımdan dolayı. Özel psikiyatriste ikna etmiştim ailemi ancak iptal oldu, başka durumlar ortaya çıktı, o yüzden gidemiyorum. İyi bir psikoloğa gittim gerçekten ama fazla iyiydi galiba, durumumun psikiyatrik olduğunu söyledi seans sonu ve paramı özel psikiyatriste vermemi önerdi. Artık konularımdan insanlar sıkıldı büyük ihtimalle ama yine de açıyorum konu çünkü en azından bir burada insanlar ilgi gösteriyor. Ne yapabilirim bu durumda? Depresyon ve OKB olarak biliyorum hastalıklarımı ama doktorlar hiçbir zaman sende bu, bu var demedi ama genel olarak depresyon tedavisi üzerine devam ediyor. Çok çıkmazda hissediyorum, çok yalnızım ve her şey çok sıkıcı, tüm gün uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da artık, acilde ilaçlarım değişti çünkü. İşte çalışabilsem kendi paramla iyi yardım alırım, hem sigortam da olur ama çalışamıyorum, olmuyor. Umut arıyorum hâlâ.
Son düzenleyen: Moderatör: