sytx

Başarılı
Selamlar arkadaşlar. Binance'dan Binance'ye para gönderirken veya Bybit'ten Binance'ye para gönderirken hangi ağ kullanılmalı? YouTube'de izlediğimde bu iki ağı gördüm. Fakat biri TRC20 kullanılmalı kesinlikle diyor ama onun komisyonu 1 dolar. Diğerleri daha düşük. Birisi BEP20 önermiş. Hangi ağı kullanmalıyım?

Binance borsasi destekliyor eger gondereceginiz borsa da BEP20 destekliyorsa onu kullanmakta yarar var maliyeti dusuk. Onun disinda fark etmez.
Hız ve komisyon harici hiçbir fark yok. Gördüğüm kadarıyla AVAX en hızlı ve en az komisyon alanı. 0.004 AVAX civarı alıyordu.
Hocam YouTube'de TRC20 önerilince bende bir şey var diye düşünüyordum. Farketmiyorsa maaliyeti en düşük olanımı kullanmalıyım?

Hocam YouTube'de TRC20 önerilince bende bir şey var diye düşünüyordum. Farketmiyorsa maaliyeti en düşük olanımı kullanmalıyım?
Evet. Hiç fark etmez. Eğer sürekli işlem yapıyorsan Metamask cüzdanı aç orada tut paranı. Binance'in işleme süresine ve komisyonlarına bir kere takılırsın.

Hocam YouTube'de TRC20 önerilince bende bir şey var diye düşünüyordum. Farketmiyorsa maaliyeti en düşük olanı mı kullanmalıyım?
Dedigim gibi transfer yapacaginiz iki borsada da BEP20 agi olmali eger varsa bir sey fark etmez. Sana maliyeti dusuk olani kullanmalisin. Baska bir fark yok aralarinda.