Berbat genetik ile nasıl boy uzatılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ayanokoji
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 814
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
O sadece boyunu 1.70'e kadar destekler, arkadaşın istediği sanırım 1.80 ve üstü bir boy ama bu yaşta bu boy varsa gelecekte 1.80 üstü boy pek yüksek bir ihtimal değil.
Yok abi yanlış anladın 1.80 istemiyorum. Yaşıtlarıma göre çok kısayım yani 1.65cm olsaydım iyi olurdu şuan lisede.

Hocam 1.56 boydan iyidir bence ama.

Yok abi yanlış anladın 1.80 istemiyorum. Yaşıtlarıma göre çok kısayım yani 1.65cm olsaydım iyi olurdu şuan lisede.
Merak etme 16 yaşında muhtemelen 10 cm veya 15 cm boy atıcaksın, bunu diyorum çünkü 16 yaş genelde dönüm noktası oluyor. Kahin değilim ama 16 yaşında boyun uzar diye düşünüyorum.

Yok abi yanlış anladın 1.80 istemiyorum. Yaşıtlarıma göre çok kısayım yani 1.65cm olsaydım iyi olurdu şu an lisede.

Dediğimi araştır mutlaka. Growth hormonu senin boyunu uzatabilecek en etkili yöntemlerin başında geliyor.

Yok. Eğer yetersiz beslenme ve sağlık sorunun yok ise boy tamamen genetiktir. Ha çok paran varsa ameliyat ancak riskli tavsiye etmem.

Merak etme 16 yaşında muhtemelen 10 cm veya 15 cm boy atıcaksın, bunu diyorum çünkü 16 yaş genelde dönüm noktası oluyor. Kahin değilim ama 16 yaşında boyun uzar diye düşünüyorum.
Uzamasa bile ümit kesmeye gerek yok, geç ergenlik dediğimiz bir şeyde var adam 18 yaşında 1.70, 19 yaşında 1.88 boyla çıkıyor bunlar olan şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence daha fazla uzamaz gibi.

Hocam büyüme hormonuyla ilgili bir eksiklik varsa tedavi alırsanız uzayabilirsiniz. Buna güzel bir örnek Lionel Messi. Doktora gidip danışın biz burada size deva olamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…