Boy ameliyatı başka bir şey. Daha büyüme çağını tamamlamamış bir kişi var ortada. Sizin dediğiniz şey büyüme çağını tamamlamış +21 yaş kişilerde yapılabilir. Hocam doktora başvurun. Burada hiçbir şey bilmeyen insanların tavsiyelerine kulak asmayın. Ortopedi randevusu alıp Radius kemiğinizin arasındaki açıklığa baktırın. Ne kadar açıksa o kadar boy atacaksınız demektir.
1753991077243.webp

Tavsiyem doktor kontrolünde büyüme hormonu kullanman. Tabi dediğim gerekli testleri yaptıysan.

Boy ameliyatı başka bir şey. Daha büyüme çağını tamamlamamış bir kişi var ortada. Sizin dediğiniz şey büyüme çağını tamamlamış +21 yaş kişilerde yapılabilir. Hocam doktora başvurun. Burada hiçbir şey bilmeyen insanların tavsiyelerine kulak asmayın. Ortopedi randevusu alıp Radius kemiğinizin arasındaki açıklığa baktırın. Ne kadar açıksa o kadar boy atacaksınız demektir. Eki Görüntüle 169020
Evet bunu demek istedim işte test derken.

Boy ameliyatı başka bir şey. Daha büyüme çağını tamamlamamış bir kişi var ortada. Sizin dediğiniz şey büyüme çağını tamamlamış +21 yaş kişilerde yapılabilir. Hocam doktora başvurun. Burada hiçbir şey bilmeyen insanların tavsiyelerine kulak asmayın. Ortopedi randevusu alıp radius kemiğinizin arasındaki açıklığa baktırın. Ne kadar açıksa o kadar boy atacaksınız demektir. Eki Görüntüle 169020

Genelde 10 yaş altı uygulanmaya başlanır hormon tedavisi daha efektif olsun diye. İstisnalar her zaman olabilir ancak bu yaştan sonra hormon ile +15cm beklemiyorsunuzdur umarım. Hormon tedavisini de genetik sınırlar ayrıca.🙂 Zamanında az araştırmadım değil. Ek olarak maalesef sadece boy uzatmıyor bu hormon o yüzden hiç hayalinizdeki gibi bir tedavi değil bu. Ayrıca büyüme çağındakiler için ayrı ameliyat prosedürü var bildiğiniz bacağa platin takma işlemi yok bu yaştakilere. Tabiki biz burda doktor değiliz doktora gitmeli konu sahibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir taktiği var mı? 5. sınıf komşu çocuğu benimle aynı boyda ben 9. sınıfa geçiyorum bunu fixlemenin bir yolu var mı abiler. Boyum 156 cm.
Bulursam bana haber verirsen sevinirim bende 10. Sınıfım aynı boydayız. Ama emin ol, senin kilom benimkinden çok daha iyidir🙂

Benim lisede bi arkadaşım vardı boy uzatmaya takmıştı. 9. sınıfta benden kısaydı. Liseden mezun olurken hemen hemen aynı boydaydık. Zıplayarak hareket ediyordu sürekli, yerinde durmuyordu asla; zıplıyordu hep. Onda baya işe yaramıştı. Azimle, zıpla.