Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
O yüzden tavsiye etmem dedim.
14 yaş biraz geç gibi ama doktorlar ne kadar uzayabileceğini biliyor senin. Sadece gerekli testleri vermen lazım.
Boy ameliyatı başka bir şey. Daha büyüme çağını tamamlamamış bir kişi var ortada. Sizin dediğiniz şey büyüme çağını tamamlamış +21 yaş kişilerde yapılabilir. Hocam doktora başvurun. Burada hiçbir şey bilmeyen insanların tavsiyelerine kulak asmayın. Ortopedi randevusu alıp Radius kemiğinizin arasındaki açıklığa baktırın. Ne kadar açıksa o kadar boy atacaksınız demektir.
16 yaşına bir gelsin ozaman belli olur, şimdilik erken konuşmak için bence.
Tavsiyem doktor kontrolünde büyüme hormonu kullanman. Tabi dediğim gerekli testleri yaptıysan.
Evet bunu demek istedim işte test derken.Boy ameliyatı başka bir şey. Daha büyüme çağını tamamlamamış bir kişi var ortada. Sizin dediğiniz şey büyüme çağını tamamlamış +21 yaş kişilerde yapılabilir. Hocam doktora başvurun. Burada hiçbir şey bilmeyen insanların tavsiyelerine kulak asmayın. Ortopedi randevusu alıp Radius kemiğinizin arasındaki açıklığa baktırın. Ne kadar açıksa o kadar boy atacaksınız demektir. Eki Görüntüle 169020
Boy ameliyatı başka bir şey. Daha büyüme çağını tamamlamamış bir kişi var ortada. Sizin dediğiniz şey büyüme çağını tamamlamış +21 yaş kişilerde yapılabilir. Hocam doktora başvurun. Burada hiçbir şey bilmeyen insanların tavsiyelerine kulak asmayın. Ortopedi randevusu alıp radius kemiğinizin arasındaki açıklığa baktırın. Ne kadar açıksa o kadar boy atacaksınız demektir. Eki Görüntüle 169020
Fixleyemezsin de uzamayı desteklemek için Basketbol tarzı sporlar yapabilirsin.Bunun bir taktiği var mı? 5. sınıf komşu çocuğu benimle aynı boyda ben 9. sınıfa geçiyorum bunu fixlemenin bir yolu var mı abiler. Boyum 156 cm.
Bulursam bana haber verirsen sevinirim bende 10. Sınıfım aynı boydayız. Ama emin ol, senin kilom benimkinden çok daha iyidirBunun bir taktiği var mı? 5. sınıf komşu çocuğu benimle aynı boyda ben 9. sınıfa geçiyorum bunu fixlemenin bir yolu var mı abiler. Boyum 156 cm.
Kulaktan duyma bir bilgi vermişsiniz.Fixleyemezsin de uzamayı desteklemek için Basketbol tarzı sporlar yapabilirsin.