berat_01

Başarılı
Arkadaşlar, uzun zamandır gittiğim berber benden web sitesi yapabilir misin, yazılım biliyor musun diye sordu. Yazılım bilmiyorum, sadece temel küçük şeyler, öyle web sitesi yapacak kadar değil yani. Ama adam sigorta falan da yaparım deyince, işin detayları ne daha bilmiyorum, konuşmadım. Ama yapay zekâ ile birlikte bir şeyler yapıp yaparken de kendimi burada geliştirebilir miyim, yürür mü bu ilişki yani diye sormak istedim. 😅 Yok, yapay zekâ ile olmaz, bilmen gerekiyor diyorsanız yapamam diyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, uzun zamandır gittiğim berber benden web sitesi yapabilir misin, yazılım biliyor musun diye sordu. Yazılım bilmiyorum, sadece temel küçük şeyler, öyle web sitesi yapacak kadar değil yani. Ama adam sigorta falan da yaparım deyince, işin detayları ne daha bilmiyorum, konuşmadım. Ama yapay zekâ ile birlikte bir şeyler yapıp yaparken de kendimi burada geliştirebilir miyim, yürür mü bu ilişki yani diye sormak istedim. 😅 Yok, yapay zekâ ile olmaz, bilmen gerekiyor diyorsanız yapamam diyeceğim.

Claude u kullan. Sana her her şey detaylı yardımcı olur. Bazen bazı arayüz güncellemelerinde birden çok revizyon gerektirebiliyor ama bazı şeyleri tam anlayamıyor.

Arkadaşlar, uzun zamandır gittiğim berber benden web sitesi yapabilir misin, yazılım biliyor musun diye sordu. Yazılım bilmiyorum, sadece temel küçük şeyler, öyle web sitesi yapacak kadar değil yani. Ama adam sigorta falan da yaparım deyince, işin detayları ne daha bilmiyorum, konuşmadım. Ama yapay zekâ ile birlikte bir şeyler yapıp yaparken de kendimi burada geliştirebilir miyim, yürür mü bu ilişki yani diye sormak istedim. 😅 yok, yapay zekâ ile olmaz, bilmen gerekiyor diyorsanız yapamam diyeceğim.

Vibe coding yapabilirsin, özellikle claude bu konuda oldukça başarılı bir model fakat pahalı. Alternatif olarak cursor ve trae ücretsiz context veriyor. Bilgisayarın yetiyorsa lm Studio'yu Visual Code'a da bağlayabilirsin.

Bilmiyorum, detayları konuşmadık, sadece "Yapabilir misin?" dedi.
Nasıl bir site istediğini tüm detaylarıyla iste ve bana söyle Claude den kendimde kontrol ederek yaparım sana website. Sorun değil. İletişim adresi falan paylaşmak yasak forumda o yüzden nasıl iletişime geçeriz bir fikrim yok. Sen yapmışsın gibi verirsin adama.

Nasıl bir site istediğini tüm detaylarıyla iste ve bana söyle Claude den kendimde kontrol ederek yaparım sana website. Sorun değil. İletişim adresi falan paylaşmak yasak forumda o yüzden nasıl iletişime geçeriz bir fikrim yok. Sen yapmışsın gibi verirsin adama.
Tamamdır, teşekkür ederim. Yarın detayları konuşacağım

Claude ile basit bir şekilde yaparsın ama veri güvenliği nasıl olur bilgim yok.
Web için sigorta yapanı da ilk defa gördüm. Berberler iyi kazanıyor herhalde.