Makaleler
1
Yer
Bursa Nilüfer
Bence olması gereken bir istifa değildi. Bunun yerine teknik direktör ve buna benzer, futbolcuların üzerinde veyahut taktiksel açıdan etkiye sahip, kişilerin istifa etmesi daha uygun olurdu. Keşke gitmeden önce Gvb`yi istifa ettirseydi de öyle kendisi de istifa etseydi. Yazık oldu bana kalırsa çünkü daha geleli 6 ay olmuş 2 kupa kaldırmışsın, 2 ay takım kötü oynadığı için başkanlıktan istifa etmek mantıklı gelmedi. Daha uzun bir süreç beklerdim.

Adam hastaymış bırakma sebebi takımın iki aylık kötü oyunu olduğunu sanmıyorum. Ayrıca geçen seneden ders alınmamış herhalde ki yine hocayı gönderme konuları dolanıyor ortalıkta yazık cidden. Bir tane ileride adam geçip içeriye top sokabilen kanat oyuncun yok boş boş top çeviriyorsun, bu kafayla istersen Klopp'u getir, Guardiola'yı getir yine bir şey olmaz. Önce adam akıllı transferler ve kadro derinliği lazım. Ben hocada sorun olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Futbol tarafından istifa ettiğini duymuştum doğru mu yoksa direk başkanlıktan mı istifa etti?
Futboldan ilk önce istifa etmişti, bugün ise bütün her yerden istifa etti.

Olabilir ama başkan olarak çok tanıdık seçenek yok, bu yüzden öneri bulmak biraz zor.

Adam hastaymış bırakma sebebi takımın iki aylık kötü oyunu olduğunu sanmıyorum. Ayrıca geçen seneden ders alınmamış herhalde ki yine hocayı gönderme konuları dolanıyor ortalıkta yazık cidden. Bir tane ileride adam geçip içeriye top sokabilen kanat oyuncun yok boş boş top çeviriyorsun, bu kafayla istersen Klopp'u getir, Guardiola'yı getir yine bir şey olmaz. Önce adam akıllı transferler ve kadro derinliği lazım. Ben hocada sorun olduğunu düşünmüyorum.
Özel sebepler diye açıklama yapılmış lakin bunun altında ne vardır ne yoktur bilemeyiz.

Olabilir ama başkan olarak çok tanıdık seçenek yok, bu yüzden öneri bulmak biraz zor.

Özel sebepler diye açıklama yapılmış lakin bunun altında ne vardır ne yoktur bilemeyiz.

Hüseyin Yücel'de giderse başkanlık en eski üyeye geçiyormuş. Son dönemde ne kadar hoca ve başkan değiştirdik hala en ufak hatada istifa tweetleri atılıyor taraftar olarak maalesef sabırsızız 4 yıl kimlere katlandık daha fazla şans verilmesini isterdim ama tabii ki sağlık içinse bir şey diyemeyeceğim.

Hüseyin Yücel'de giderse başkanlık en eski üyeye geçiyormuş. Son dönemde ne kadar hoca ve başkan değiştirdik hala en ufak hatada istifa tweetleri atılıyor taraftar olarak maalesef sabırsızız 4 yıl kimlere katlandık daha fazla şans verilmesini isterdim ama tabii ki sağlık içinse bir şey diyemeyeceğim.
Evet çok sabırsızız, bu konuda haklısınız. Fenerbahçe yıllardır Ali KOÇ istifa deyip duruyorlar lakin ne istifa ediyor ne başarı elde ediyor. Bizde 6 ay durup gidiyorlar hem teknik ekip hem yönetim.

Kanser tedavisi olduğu için. İstifa etti. Fotodan anlayabilirsin kanser tedavisi gördüğünü büyük ihtimalle başkan olduktan sonra ki süreç içerisinde anlaşıldı kanser olduğu büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin diyorum ve Beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun.

20241129_191525.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanser tedavisi işin medyatik kısmı, işin iç yüzü çok karışık. Çok sıkıntı işler dönüyor. Yarınki açıklama çok kıymete bindi.