yedicihanıngülü
Çalışkan
Kanser tedavisi işin medyatik kısmı, işin iç yüzü çok karışık. Çok sıkıntı işler dönüyor. Yarınki açıklama çok kıymete bindi.
Beşiktaş'a çöktüler.
Kanser tedavisi işin medyatik kısmı, işin iç yüzü çok karışık. Çok sıkıntı işler dönüyor. Yarınki açıklama çok kıymete bindi.
Çökmek hafif kalır.
Son dönemde ne kadar hoca ve başkan değiştirdik hala en ufak hatada istifa tweetleri atılıyor taraftar olarak maalesef sabırsızız 4 yıl kimlere katlandık daha fazla şans verilmesini isterdim ama tabii ki sağlık içinse bir şey diyemeyeceğim.
Evet çok sabırsızız, bizde 6 ay durup gidiyorlar hem teknik ekip hem yönetim.
Çarşı kendini Beşiktaş'tan büyük sanmaya başladı, Fiko zaten Fino.Çarşı/taraftar 4 yıl fikoyu çektikten sonra akıllandı. Çekmek istemiyoruz artık, adamakıllı biri gelse keşke.
Çarşı/taraftar 4 yıl fikoyu çektikten sonra akıllandı. Çekmek istemiyoruz artık, adamakıllı biri gelse keşke.
Beleş bilet meselesi çok ayrı, futbolu bilmem ama amatörde beleş bilet bulmak çok basit. He amatörde de biletlerin verildiği kişiler her maç gelip boğaz bırakan elemanlar.Neden orman beleş biletler dağıtmadı diye mi çarşıya çarşının yüzünü de gördük. Koas içinde çarşı tepki vermezken. Orman geçenlerde 2 saat konuştu diye istemiyoruz diye anında tweet girdi. Çarşı eskiden iyiydi şimdi 3.5 çakal var.
Ayrıca ormana itibar suikastı yapıldı. Her şey apaçık ortada.
Son olayları pek anlamadım Hasan Arat kötü yönetim mi yapmış takım borçtayken.Beleş bilet meselesi çok ayrı, futbolu bilmem ama amatörde beleş bilet bulmak çok basit. He amatörde de biletlerin verildiği kişiler her maç gelip boğaz bırakan elemanlar.
çArşı özelliklerini kaybedeli 7 sene oluyor.
İnan ben de çözemedim, emin olduğum tek şey mızrağın 2 ucu birden Beşiktaş'a çakılmış.Son olayları pek anlamadım Hasan Arat kötü yönetim mi yapmış takım borçtayken.
Beleş bilet meselesi çok ayrı, futbolu bilmem ama amatörde beleş bilet bulmak çok basit. He amatörde de biletlerin verildiği kişiler her maç gelip boğaz bırakan elemanlar.
Çarşı özelliklerini kaybedeli 7 sene oluyor.
Dediklerini paragraf halinde düzenler misin? ALES paragraf soruları daha açık anlatımlı.Hocam ben amatör için bir şey diyemem amatör de beleş bilet önemli değil çünkü zaten amatör de taraftar az ya da. Yok denilecek kadar az.
Bugün Anadolu'da hangi takıma bakarsan amatör de. Beleş bilet verilir zaten taraftar en azından gelsin desteklesin diye Beşiktaş'a çözüldü bugün Samet Aybaba açıklama yapacaktı adamlar Samet Aybaba'nın imzasını taklit edip oyuncu getiriyor. İçerde herkes herkesin arkasından iş çevirmiş ve Beşiktaş erken seçime gidemez diye tüzük değişmiş bakar mısın? Hangi akıllı yapmış bunu, kim biliyor 6 ay sonra Arat'ın istifa edeceğini de bu tüzüğü değiştiriyor.
Bu büyük bir zeka ister içerde bir darbe yapıldı ve Hasan Arat'ı yediler şu anda Hüseyin Yücel'de istifa ederse en eski üye geçecek başa. O da ederse öyle gidecek mayısa kadar. Eğer tüzük değişmezse erken seçim olacaktı, yazık ettiler Beşiktaş'a. Takım tutmam ama 3 büyüklerin tüm maçına elimden geldiğince bakarım, bu gidişle Beşiktaş'ın hisselerinin yarısını satacaklar, ayda bir sürü faiz ödeniyor bankaya çok değil yakın zamanda tüm kulüpler böyle olacak hissenin yarısını satacak.