Captain Skriniar 98
Üstün
Beşiktaş, Portekizli on numarası Joao Mario ile yolları ayırdı.
10+4 yabancı kuralı var, şu adam için yabancı kontenjanı harcanmaz. Kaliteli topçuydu ama bitik. Yaşı da ileri.Maaşı o kadar yüksek değildi ama hoca rotasyonda bile değerlendirmek istemediyse kendi kararı.
Transfermarkt'ta ana mevkisi ne ise onu yazdım.Joao Mario 10 değil 8 hatta yer yer Regista oynuyor, onu düzeltmiş olalım.
Bizde 10 numara değildi, dediğim gibi değerlendirilemeyecek kadar kötü durumdaydı ki hoca gitmesini istemiş.10+4 yabancı kuralı var, şu adam için yabancı kontenjanı harcanmaz. Kaliteli topçuydu ama bitik. Yaşı da ileri.
Önceden 10 numara da oynuyordu bu arada.
Türkiye'de 10 numara kullanılmadı çok, o yüzden 10 demek pek doğru değil. Ayrıca ben yaklaşık 6-7 senedir 8 oynaması gerektiğini düşünüyordum Mario'nun, oyunun iki yönünde de iyi bir isimdi zamanında.
Şu an kontenjan dolu zaten. Ndidi veya Rashica'dan çıkılırsa yer açılacak. Ricardo'yu zaten saymıyorlar, gidecek.Bizde 10 numara değildi, dediğim gibi değerlendirilemeyecek kadar kötü durumdaydı ki hoca gitmesini istemiş.
Şu an 10+4 yabancıyız sanırım Elan Ricardo'yu saymazsak, başka kimden çıkılacak ki Raskin'e teklif gidiyor?
Raskin/Hojbjerg isimleri hâlen gündemde. Şu an en mantıklısı yerli bir stoper takviyesi sanki. Adil+ iyi bir 8 yedeği akar.Şu an kontenjan dolu zaten. Ndidi veya Rashica'dan çıkılırsa yer açılacak. Ricardo'yu zaten saymıyorlar, gidecek.
Ki +4 U23 zaten.
Raskin iptal olmuş. Anlaşmayı bozmuşlar son anda. Yeni teklifi de reddetmişler.Raskin/Hojbjerg isimleri hâlen gündemde. Şu an en mantıklısı yerli bir stoper takviyesi sanki. Adil+ iyi bir 8 yedeği akar.
Koop'un yatması normal, gereksiz de bir transferdi. Ben yerli hamlesi olursa olur diyorum, o da Adil'den başkası olmamalı. 6'da Ndidi-Salih idare eder gibi.Raskin iptal olmuş. Anlaşmayı bozmuşlar son anda. Yeni teklifi de reddetmişler.
Zaten şu an Beşiktaş'ın 10+4'ü tamamen dolu. Transfer dönemi de 4 Eylül'de kapanacak. Listede yeni biri var mı bilmiyorum. Koopmeiners için teklif yapmıştık, o da reddedilmiş. Belki alınmaz yeni biri. 2 gün içinde hem Ndidi ya da Rashica'dan çıkılması hem de yeni birinin gelmesi gerekiyor.
Transferin son günü o Adil'lere 10-15 milyon ister Anadolu kulüpleri.Koop'un yatması normal, gereksiz de bir transferdi. Ben yerli hamlesi olursa olur diyorum, o da Adil'den başkası olmamalı. 6'da Ndidi-Salih idare eder gibi.