Joao Mario 10 değil 8 hatta yer yer Regista oynuyor, onu düzeltmiş olalım.
Rafa'nın Türkiye serüvenindeki en büyük mental destekçilerinden birisiydi, bir bakıma Rafa'nın gidişinde onun kiralık gitmesinin etkisi vardı. Maaşı o kadar yüksek değildi ama hoca rotasyonda bile değerlendirmek istemediyse kendi kararı. Açıkçası Orkun'u yedekleyebilecek kalitede olduğunu düşünüyordum ben.

Maaşı o kadar yüksek değildi ama hoca rotasyonda bile değerlendirmek istemediyse kendi kararı.
10+4 yabancı kuralı var, şu adam için yabancı kontenjanı harcanmaz. Kaliteli topçuydu ama bitik. Yaşı da ileri.

Önceden 10 numara da oynuyordu bu arada. Hatta güncel olarak da 10 geçiyor.

10+4 yabancı kuralı var, şu adam için yabancı kontenjanı harcanmaz. Kaliteli topçuydu ama bitik. Yaşı da ileri.

Önceden 10 numara da oynuyordu bu arada.
Bizde 10 numara değildi, dediğim gibi değerlendirilemeyecek kadar kötü durumdaydı ki hoca gitmesini istemiş.
Şu an 10+4 yabancıyız sanırım Elan Ricardo'yu saymazsak, başka kimden çıkılacak ki Raskin'e teklif gidiyor?

Transfermarkt'ta ana mevkisi ne ise onu yazdım.
Türkiye'de 10 numara kullanılmadı çok, o yüzden 10 demek pek doğru değil. Ayrıca ben yaklaşık 6-7 senedir 8 oynaması gerektiğini düşünüyordum Mario'nun, oyunun iki yönünde de iyi bir isimdi zamanında.

Bizde 10 numara değildi, dediğim gibi değerlendirilemeyecek kadar kötü durumdaydı ki hoca gitmesini istemiş.
Şu an 10+4 yabancıyız sanırım Elan Ricardo'yu saymazsak, başka kimden çıkılacak ki Raskin'e teklif gidiyor?
Şu an kontenjan dolu zaten. Ndidi veya Rashica'dan çıkılırsa yer açılacak. Ricardo'yu zaten saymıyorlar, gidecek.

Ki +4 U23 zaten.

Raskin/Hojbjerg isimleri hâlen gündemde. Şu an en mantıklısı yerli bir stoper takviyesi sanki. Adil+ iyi bir 8 yedeği akar.
Raskin iptal olmuş. Anlaşmayı bozmuşlar son anda. Yeni teklifi de reddetmişler.

Zaten şu an Beşiktaş'ın 10+4'ü tamamen dolu. Transfer dönemi de 4 Eylül'de kapanacak. Listede yeni biri var mı bilmiyorum. Koopmeiners için teklif yapmıştık, o da reddedilmiş. Belki alınmaz yeni biri. 2 gün içinde hem Ndidi ya da Rashica'dan çıkılması hem de yeni birinin gelmesi gerekiyor.

Raskin iptal olmuş. Anlaşmayı bozmuşlar son anda. Yeni teklifi de reddetmişler.

Zaten şu an Beşiktaş'ın 10+4'ü tamamen dolu. Transfer dönemi de 4 Eylül'de kapanacak. Listede yeni biri var mı bilmiyorum. Koopmeiners için teklif yapmıştık, o da reddedilmiş. Belki alınmaz yeni biri. 2 gün içinde hem Ndidi ya da Rashica'dan çıkılması hem de yeni birinin gelmesi gerekiyor.
Koop'un yatması normal, gereksiz de bir transferdi. Ben yerli hamlesi olursa olur diyorum, o da Adil'den başkası olmamalı. 6'da Ndidi-Salih idare eder gibi.

Koop'un yatması normal, gereksiz de bir transferdi. Ben yerli hamlesi olursa olur diyorum, o da Adil'den başkası olmamalı. 6'da Ndidi-Salih idare eder gibi.
Transferin son günü o Adil'lere 10-15 milyon ister Anadolu kulüpleri.

Ndidi sisteme uymuyor, farklı tipte oyuncular. Salih kendi tabiriyle süpürüyor orta sahayı. Ndidi de boş alanı bile tutmuyor, Alanya maçında falan gördük.

Salih tipi adam lazım da artık olur mu bilemem. Adil'e falan da gerek yok, boşa para. 2-3'e bırakmayacaklar zaten.