Beşiktaş'ın bu hafta konuğu olan Konyaspor ile saat 20.00'da karşılaştığı maçta, maçın başında ve devamında Beşiktaş tribünlerinden "Yönetim istifa!" sesleri yükselmeye başladı.
Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Feda dönemi sürülmeden Sefa dönemi gelmeyecek, taraftarımız bunu anlamıyor. Ben istifa edilmesini doğru bulmuyorum, ben istemiyor muyum? Devamlı şampiyonluğa oynayalım, rekabet içerisinde seyir zevki olan maçlar izleyelim. Az kaldı, az.
Aslında bu, taraftarın yönetimden şampiyonluk veya transfer istemesinden daha çok, yeni yönetim ve belirli bazı taraftar gruplarının yönetimle bağdaşmamasından ötürü gerçekleşiyor. Bazen taraftar gruplarının takımların önündeki en büyük engel olabileceğini düşünmüyor değilim.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Siyah, Beyaz, Yönetim İstifa.
Daffy Duck
Üstün
Asllani oyuna girdi, asistini yaptı, 5 dakika sonra kırmızı kart yedi. Yüzümüz güldü 5 dakikalığına.
RamKokusuSeven
Becerikli
Bir fenerli olarak diyorum Beşiktaşın durum vahim. Şimdi "Sen fenerlisin konuşma" diyebilirsiniz tabii diyin. Ama beşiktaş başkanı Serdar Adalı gitmeli. Neden hala başkansınız? Bide Ali koçu başkan isteyenler var.