SF26

Üstün
Resmi haber Twitter'da yayınlandı. Başarılı olur mu bilemem ama bir zihniyete göre oynatacağı için Slaven Bilic gibi geçiş hocası olabilir.
Aynı zamanda Trabzonspor'dan Arda Öztürk transferi için anlaşıldığı iddiaları var. Çok beğeniyordum, aradığımız kan olabilir. Altyapı CL'de mükemmel oynamıştı, Ahmetcan Kaplan'dan daha tavan bir potansiyeli var. 1 milyon euro ve %20 pay konuşulan fiyat, Fatih Tekke'yle tartıştıktan sonra kalmayacağı kesinleşmişti, çok kelepire kapamışız.

Resmi haber Twitter'da yayınlandı. Başarılı olur mu bilemem ama bir zihniyete göre oynatacağı için slaven bilic gibi geçiş hocası olabilir.
Aynı zamanda Trabzonspor'dan arda öztürk transferi için anlaşıldığı iddiaları var. Çok beğeniyordum, aradığımız kan olabilir. Altyapı CL'de mükemmel oynamıştı, ahmetcan Kaplan'dan daha tavan bir potansiyeli var. 1 milyon euro ve %20 pay konuşulan fiyat, Fatih Tekke'yle tartıştıktan sonra kalmayacağı kesinleşmişti, çok kelepire kapamışız.

Süper Lig'de yapar mı bilemem fakat Avrupa'da iş yapar.

BJK ya sağlam bir para harcanıp o kumara girilecek ya da TS gibi f/p takılacak ki ekonomiyi toparlasın. Avrupa'ya öncelik versin. FB*GS bu bütçelerdeyken şamp çok zor. FB için konuşulan transferler ve bütçeler akıl almaz seviyede.

BJK ya sağlam bir para harcanıp o kumara girilecek ya da TS gibi f/p takılacak ki ekonomiyi toparlasın. Avrupa'ya öncelik versin. FB*GS bu bütçelerdeyken şamp çok zor. FB için konuşulan transferler ve bütçeler akıl almaz seviyede.
Ben 1-2 sene daha şampiyonluğu unuturuz diyorum, en azından Avrupa'da yarışıp ligte ilk 3'ü alacak bir hocayı getirdik.
Tek mesele hocaya transferde ne kadar rahatlık vereceğimiz. Hoca Orsolini ve Vlahovic'i isteyecektir, Orsolini belki ama Vlahovic aşırı zor transfer.

Ben 1-2 sene daha şampiyonluğu unuturuz diyorum, en azından Avrupa'da yarışıp ligte ilk 3'ü alacak bir hocayı getirdik.
Tek mesele hocaya transferde ne kadar rahatlık vereceğimiz. Hoca Orsolini ve Vlahovic'i isteyecektir, Orsolini belki ama Vlahovic aşırı zor transfer.
Bence en mantıklısı TS politikası. Gencecik kadroyla çerez parasıyla kafa kafaya mücadele etti. BJK nin da amacı bu olmalı + Avrupa'da gidebildiği kadar zorlamalı.

FB nin zengini çok, GS bir şekilde buluyor da BJK nin 20-30 ar sıkacak bütçesi bence yok ve olmamalı da. 3 takımında verdiği paralar rezalet zaten. +100M harcadı diyelim. Şamp. olamazsa ne olacak mesela? Toparlayabilecek mi? Bence çok büyük risk.

Ülke futbolunu bu hale getiren de taraftar malesef. Taraftar yıldız istiyor, koltuk sevdalıları babasının parası gibi 20şer 20şer topçulara sıkıyor.

FB bu sene deli para harcayacak orası belli. GS de sıkar birilerine absürt sayılar. Elbet bu 2 takımda bir noktada patlayacak. BJK sessizce pusuda beklemeli. 1-2 sene toparlanıp düşünce atağa geçmeli.