BJK'ye imza atmadan önce Mourinho'nun gideceğini öğrenseydi, Fenerbahçe tercihi daha öne çıkabilirdi gibi geliyor bana. Günübirlik yaşayan, kısa vadeli düşünen, uzun vadede sistem oluşturabilecek bir mantalitesi olmayan bir hoca izlenimi veriyor bende. Zaten ülkemizde futbol anlayışı da benzer şekilde, kovulmak için 1 yıl başarısız olman yeterli. 99 puan da toplasan şampiyon olamadıysan kovulabiliyorsun. Bu anlamda yıllardır şampiyon olamayan Fenerbahçe kendisi için daha doğru bir seçenek olabilirdi diye düşünüyorum. Umarım BJK'de başarılı olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Ricardo Quaresma
Başarılı
Hocam 0 çektiği dönemdeki kadroda bekte Umut Meraş forvette Kenan Karaman-Larin vardı. Rakiplerinin kadrosu bizden kat kat iyiydi.Ben güvenmiyorum, 'exten Next olmaz.' diye açıklama yapan adam gelip şimdi bu takımın başına mı geçecek?
Bir tane zor şampiyonluk kazandırdı diye takımın başına gelemez, 0 çeken adam benim takımımın başına ge-le-mez!
SF26
Üstün
0'ı çekti, eline Pjanic gibi bir orta saha ve Batshuayi gibi Larin'in as forvet olduğu senaryoda çok iyi bir 2. forvet olacak forvet varken kullanamıyorsa onun sorunu.Hocam 0 çektiği dönemdeki kadroda bekte Umut Meraş forvette Kenan Karaman-Larin vardı. Rakiplerinin kadrosu bizden kat kat iyiydi.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Hocam bizdeki tek kaliteli oyuncu Pjanicti zaten. Batshuayi fenerdeki gibi bizde oynasa zaten satılmazdı direklere nişanlıyodu topu. Adamların 11inde 8-9 tane Pjanic kalitesinde oyuncu vardı zaten.0'ı çekti, eline Pjanic gibi bir orta saha ve Batshuayi gibi Larin'in as forvet olduğu senaryoda çok iyi bir 2. forvet olacak forvet varken kullanamıyorsa onun sorunu.
SF26
Üstün
Ben artık bıktım, exten next olmaz diyen adam geliyorsa problem vardır.Hocam bizdeki tek kaliteli oyuncu Pjanicti zaten. Batshuayi fenerdeki gibi bizde oynasa zaten satılmazdı direklere nişanlıyodu topu. Adamların 11inde 8-9 tane Pjanic kalitesinde oyuncu vardı zaten.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Bakacağız hocam. Büyük ihtimal 6. haftadan sonra şutlanır eğer başarısız olursa.Ben artık bıktım, exten next olmaz diyen adam geliyorsa problem vardır.