xBN 116

Bilgin
Yaklaşık 1 milyon kişi ve 1 trilyon TL para konuşuluyor. 145 fona işlem yapıldı.

Rakamlar gerçekten çok büyük. 1 milyon kişinin ve 1 trilyon TL'nin konuşulduğu bir süreçte bence bundan sonra en önemli konu, bu işlemlerin yatırımcıları ne kadar etkileyeceği olacak.

Tabi kazanırken paranın kaynağı o bu sorgulanmasın kaybedince " Hakkımızı isteriz, mağduruz."

Aynen, kasa bir tek bunlara çalışacak vallahi. Adamlar da tezgahı on numara kurmuşlar. Vaktinde Katılımevim gibi yerler tuzaktır, parayı işlerler, eski nesil bankerler dediklerinde ne biliyorsunuz diyorlardı. Adamlar milletin parasını almışlar spekülasyon yapmışlar. Burada dedim mi hatırlamıyorum adamların fonlar ortada zaten. Bir hisseyi %10 arttırıyorlar diğerlerini düşürüyorlar. E kazancın kralı onlarda millet nasıl olsa fon almış. Yani siz günde %1-5 kazanırken adamlar %10'ları basıyorlardı.

Ne yalan söyleyeyim kocaman bir para vardı düşmez, borsa fena patlar diyorduk adamlar düşürdü borsayı da patlattı.

Ben Tera'nın işlemlere girmedim de işte geri kalan her işim patladı zaten borsanın kendisi patladı da. Şemsiye açılmaz artık, bekleyeceğim.