Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 10 Ağustos 2024 #1 "Besteleyici (X11)" denen bir şey var. Bu tam olarak nedir? Normal X11'in farklı bir hâli mi? Ayrıca AMD kartım için kurarsam sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
"Besteleyici (X11)" denen bir şey var. Bu tam olarak nedir? Normal X11'in farklı bir hâli mi? Ayrıca AMD kartım için kurarsam sorun yaşar mıyım?
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.513 Çözümler 19 Beğeniler 3.758 Yer Cintra 10 Ağustos 2024 #11 001 dedi: Dedigim gibi, hic ICC profili veya monitor renk gamutu ile oynamamis biri olarak bu konuda oyle duzgun bilgim yok. Vibrantlinux Wayland portu cikana kadar bekleyeceksiniz o halde. Ki bu durum GPU surucusunden kaynakli durum. Wayland için renk API'leri yok eger yakin zamanda guncelleme olmadiysa. Wayland support · Issue #27 · libvibrant/vibrantLinux Genişletmek için tıkla... Efendim, renk ayarı yapmak için settings yok. Artı 0 Eksi
001 dedi: Dedigim gibi, hic ICC profili veya monitor renk gamutu ile oynamamis biri olarak bu konuda oyle duzgun bilgim yok. Vibrantlinux Wayland portu cikana kadar bekleyeceksiniz o halde. Ki bu durum GPU surucusunden kaynakli durum. Wayland için renk API'leri yok eger yakin zamanda guncelleme olmadiysa. Wayland support · Issue #27 · libvibrant/vibrantLinux Genişletmek için tıkla... Efendim, renk ayarı yapmak için settings yok.