Referandum yapması lazım kaldırabilmesi için.Hocam kanunu değiştirmeye çalışıyor. Büyük ihtimal üst üste 2 seçim kuralını kaldıracak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Referandum yapması lazım kaldırabilmesi için.Hocam kanunu değiştirmeye çalışıyor. Büyük ihtimal üst üste 2 seçim kuralını kaldıracak.
AKP dönemi bitti artık önümüze sandık gelse bitti işleri. Mart 2024'te gördük. Halktan tokatı yediler.Siz bu adam gidince ülke refaha erecek mi sanıyorsunuzBOP projesinin yeni başkanı gelir gider ama proje devam eder arkadaşlar.
Sence Avrupa’nın hali hal mi hocam? Almanya’nın ekonomisi düşüyor. Sanayicilik Avrupa’dan Çin’e kayıyor. Avrupa Birliği üyelik işlerini sonsuza kadar bitirip gözümüzü kendimize çevirmemiz lazım. 70 yıl bekletenden medet umulmaz.En tecrübeli mi? Nasıl yönetmeyi başardıysa diğer ülkeler o kadar Türkiye’yi cehennem gibi görüyor ki bazı ülkeler artık Türklere turist vizesi bile vermiyor kaçak olarak kalacaklar diye ve haklılar da.Adam, ülkenin dilini bilmiyor ve diploması bile yok ama yurt dışına kaçmak istiyor.
Mümkün olduğunca seçilmesi iyi oluyor. Diğer Avrupa ülkelerine rakip olacak hiçbir kapasitesi kalmadı. Tehlike olmaktan iyice çıkıyor. Uganda’ya falan rakip olur. Mülteci kampı olmakta eline su dökülemez tabii. Birkaç dönem daha seçilsin de tarım için bile dış ülkelere bağımlılık oluşsun. En ufak şeyde “Eyyy, Avrupa!” demeye güç kalmasın.Saray üçüncü döneminde şu anda. Erdoğan üçüncü döneminde.
Cumhurbaşkanını daha uzun süre görevde görmek istiyorum.
Girmemiz lazım. Pes etmek yok. Kıbrıs bile AB'de. Umarım yeni gelecek hükümet görüşmeleri sürdürür.Avrupa Birliği üyelik işlerini sonsuza kadar bitirip gözümüzü kendimize çevirmemiz lazım. 70 yıl bekletenden medet umulmaz
Erken seçim: "Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı'nın yöneticileri de açıkladı. 2028'de erken seçim yok. Benim düşüncem nettir, ilk kez size söylüyorum.
'Cumhurbaşkanı böyle bir karar alır mı?' diye sormak abes olur. Çünkü Cumhurbaşkanımızın ikinci dönemi, neden böyle bir karar alsın. Hizmet etme imkanını niye kısıtlasın. Son ana kadar hizmet etmek ister.
Dünyada Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar tecrübesi, dünya siyasetinde etkili olan bir başka lider yok. Bir 5 yıl daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birikiminden Türkiye'nin faydalanması için adaylık yolunun açılması gerekir. Kişisel.
Düşüncem bu..."
![]()
Beştepe'den 'erken seçim' açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, 'erken seçim' çağrılarına ilişkin "Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı'nın yöneticileri de açıkladı. 2028'de erken seçim yok" dedi.www.gazeteduvar.com.tr
Erdoğan Beştepeye göre dünyanın en tecrübeli cumhurbaşkanıymış.![]()
Külliye'den 'erken seçim' ve 'anayasa' açıklaması: Cumhurbaşkanı neden hizmet imkânını kısıtlasın? 50+1 kuralıyla oynanmamalı
Külliye'den 'erken seçim' ve 'anayasa' açıklaması: Cumhurbaşkanı neden hizmet imkânını kısıtlasın? 50+1 kuralıyla oynanmamalıwww.t24.com.tr