En tecrübeli mi? Nasıl yönetmeyi başardıysa diğer ülkeler o kadar Türkiye’yi cehennem gibi görüyor ki bazı ülkeler artık Türklere turist vizesi bile vermiyor kaçak olarak kalacaklar diye ve haklılar da. :D Adam, ülkenin dilini bilmiyor ve diploması bile yok ama yurt dışına kaçmak istiyor. İlkokuldaki çocuğun hayali bile Amerika’ya veya Almanya’ya gidip Audi falan alarak yaşamak.

En tecrübeli mi? Nasıl yönetmeyi başardıysa diğer ülkeler o kadar Türkiye’yi cehennem gibi görüyor ki bazı ülkeler artık Türklere turist vizesi bile vermiyor kaçak olarak kalacaklar diye ve haklılar da. :D Adam, ülkenin dilini bilmiyor ve diploması bile yok ama yurt dışına kaçmak istiyor.
Sence Avrupa’nın hali hal mi hocam? Almanya’nın ekonomisi düşüyor. Sanayicilik Avrupa’dan Çin’e kayıyor. Avrupa Birliği üyelik işlerini sonsuza kadar bitirip gözümüzü kendimize çevirmemiz lazım. 70 yıl bekletenden medet umulmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saray üçüncü döneminde şu anda. Erdoğan üçüncü döneminde.
Cumhurbaşkanını daha uzun süre görevde görmek istiyorum.
Mümkün olduğunca seçilmesi iyi oluyor. Diğer Avrupa ülkelerine rakip olacak hiçbir kapasitesi kalmadı. Tehlike olmaktan iyice çıkıyor. Uganda’ya falan rakip olur. Mülteci kampı olmakta eline su dökülemez tabii. Birkaç dönem daha seçilsin de tarım için bile dış ülkelere bağımlılık oluşsun. En ufak şeyde “Eyyy, Avrupa!” demeye güç kalmasın.

Erken seçim: "Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı'nın yöneticileri de açıkladı. 2028'de erken seçim yok. Benim düşüncem nettir, ilk kez size söylüyorum.

'Cumhurbaşkanı böyle bir karar alır mı?' diye sormak abes olur. Çünkü Cumhurbaşkanımızın ikinci dönemi, neden böyle bir karar alsın. Hizmet etme imkanını niye kısıtlasın. Son ana kadar hizmet etmek ister.

Dünyada Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar tecrübesi, dünya siyasetinde etkili olan bir başka lider yok. Bir 5 yıl daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birikiminden Türkiye'nin faydalanması için adaylık yolunun açılması gerekir. Kişisel.
Düşüncem bu..."

Erdoğan Beştepeye göre dünyanın en tecrübeli cumhurbaşkanıymış.

Ohh! Daha iyi.

20 yıldır dillerinden düşürmedikleri dış güçlerin sayesinde ülkeyi tekellerine aldılar. Bundan sonra kim gelirse gelsin Türkiye’yi bitirme politikası devam edecektir. Türkiye’nin düzelmesi beklenemez, zaten halkın ne olduğu belli. Ben hiçbir umut beslemiyorum bu ülkeye karşı.