Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Suç oranı artmazsa ve enflasyon düzelirse turistik amaçlı gelinebilir. Kadınsanız cinayete veya tecavüze kurban gitmeniz de mümkün tabii. 100 senelik ömürde şurada zaman harcamaya ve çocuk yapmaya gerek yok. 10000 sene yaşaydık belki düzeltebilirdik. Toplum eğitimli olmayınca 100 tane de Atatürk gelse eski yere dönülüyor. Arabayı yarışın 3 km ötesinde başlatsanız bile geri gittiği sürece kazanamaz.20 yıldır dillerinden düşürmedikleri dış güçlerin sayesinde ülkeyi tekellerine aldılar. Bundan sonra kim gelirse gelsin Türkiye’yi bitirme politikası devam edecektir. Türkiye’nin düzelmesi beklenemez, zaten halkın ne olduğu belli. Ben hiçbir umut beslemiyorum bu ülkeye karşı.
Ekonomi kötü değil nereden çıkartıyorsunuz? Evet ekonominiz bir İngiltere değil, Almanya değil ama Afganistan, Venezuela da değil. 1.3 Trilyon $ toplam ekonomi için iyi ama kişi başında düşüyoruz. İşçi bulamıyoruz, her taraf vasıfsız mezunlarla dolu. Birazcık sorunu kendimizde mi arasak?@1449 Yapamadığı derken? Zaten bitirdi ülkeyi, ülkeyi savaşla kaybetmedik ama ekonomiyle, mülteci işgaliyle, hukuku zayıflatarak, yargıya güveni azaltarak bitirdiler.
Sence 90 milyon Müslümanı 600 milyon Haçlının içine alırlar mı?Girmemiz lazım. Pes etmek yok. Kıbrıs bile AB'de. Umarım yeni gelecek hükümet görüşmeleri sürdürür.
2023 seçiminde de seçime giremiyordu diye biliyorum benBu sene son, istese de aday olamaz. Ama oyumun CHP gibi halkına düşman bir partiye gitmeyeceği için mutluyum![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-