PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, aklımda antrenör olmak var. Fitness antrenörlüğünü düşünüyorum. Sizce en basit veya kolay yoldan nasıl antrenör olabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tvgf temel eğitim açıyor. 2 aylık bir online eğitim sonrası sınava giriyorsun. Geçersen yüz yüze eğitim ve sınav var. Kısaca BESYO okumadan antrenör olabilirsin. Mayıs ayında temel eğitim açılacak diyor bazı yerler. Ara ara sitesine girip bakman lazım.

Tvgf temel eğitim açıyor. 2 aylık bir online eğitim sonrası sınava giriyorsun. Geçersen yüz yüze eğitim ve sınav var. Kısaca BESYO okumadan antrenör olabilirsin. Mayıs ayında temel eğitim açılacak diyor bazı yerler. Ara ara sitesine girip bakman lazım.

Peki bu nasıldır hocam bu sınava hazırlansam daha mı iyi olur ve arasındaki fark nedir?

Peki bu nasıldır hocam bu sınava hazırlansam daha mı iyi olur ve arasındaki fark nedir?

Benim bahsettiğim sınav zaten bu. Ancak duyuruları tvgf yapıyor ve açıyor. Bir kaç video izleyin bununla alakalı anlarsınız. Kaydı kaçırmamak lazım çok hızlı doluyoe kontenjanlar.

@PC Uzmanı, hocam hala düşünüyorsanız bugün antenörlük temel eğitim başvurusu ve başvuru parası yatırılması için son gün. Saat 17:00'a kadar vakit var.

Son düzenleme: