Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Tvgf temel eğitim açıyor. 2 aylık bir online eğitim sonrası sınava giriyorsun. Geçersen yüz yüze eğitim ve sınav var. Kısaca BESYO okumadan antrenör olabilirsin. Mayıs ayında temel eğitim açılacak diyor bazı yerler. Ara ara sitesine girip bakman lazım.
PC Uzmanı
Başarılı
Tvgf temel eğitim açıyor. 2 aylık bir online eğitim sonrası sınava giriyorsun. Geçersen yüz yüze eğitim ve sınav var. Kısaca BESYO okumadan antrenör olabilirsin. Mayıs ayında temel eğitim açılacak diyor bazı yerler. Ara ara sitesine girip bakman lazım.
Peki bu nasıldır hocam bu sınava hazırlansam daha mı iyi olur ve arasındaki fark nedir?
Anadolu Üniversitesi E-Sertifika Programları
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Peki bu nasıldır hocam bu sınava hazırlansam daha mı iyi olur ve arasındaki fark nedir?
Anadolu Üniversitesi E-Sertifika Programlarıesertifika.anadolu.edu.tr
Benim bahsettiğim sınav zaten bu. Ancak duyuruları tvgf yapıyor ve açıyor. Bir kaç video izleyin bununla alakalı anlarsınız. Kaydı kaçırmamak lazım çok hızlı doluyoe kontenjanlar.
@PC Uzmanı, hocam hala düşünüyorsanız bugün antenörlük temel eğitim başvurusu ve başvuru parası yatırılması için son gün. Saat 17:00'a kadar vakit var.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-