Herkese iyi günler. Geçenlerde Samsung Bluetooth kulaklığımla ilgili bir sorun yaşamıştım. Temsilci o kadar saçma sapan konuşuyordu ki, dedim ben neden buna başvurmuyorum; eksiğim yok, fazlam var. Görüşmeyi sonlandırıp sorunu kendim halletmiştim. Bunlara online müşteri temsilcisi olarak nasıl başvurabilirim? Kariyer sayfalarına giriyorum ama bulamıyorum, başka sayfalara yönlendiriyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler. Geçenlerde Samsung Bluetooth kulaklığımla ilgili bir sorun yaşamıştım. Temsilci o kadar saçma sapan konuşuyordu ki, dedim ben neden buna başvurmuyorum; eksiğim yok, fazlam var. Görüşmeyi sonlandırıp sorunu kendim halletmiştim. Bunlara online müşteri temsilcisi olarak nasıl başvurabilirim? Kariyer sayfalarına giriyorum ama bulamıyorum, başka sayfalara yönlendiriyorlar.
Taşeron çalışan olmak sureti ile. Direkt Samsung m. hizmeti diye listelenmiyorlar.

Kariyer.net
LinkedIn

Ve diğer kariyer sitelerini kontrol edin. Samsung ve Apple sitelerinde Carriers/Kariyer bölümleri olur genelde. Oraları kontrol edin.

Samsung çağrı merkezinde 2 yıl boyunca çalıştım. Kariyer.net üzerinden başvuru yapmıştım.

Kariyer.net
LinkedIn

Ve diğer kariyer sitelerini kontrol edin. Samsung ve Apple sitelerinde Carriers/Kariyer bölümleri olur genelde. Oraları kontrol edin.

Samsung çağrı merkezinde 2 yıl boyunca çalıştım. Kariyer.net üzerinden başvuru yapmıştım.
Kendi sitelerinde yok ya bulamadim sanirim yukaridaki arkadasin dedigi gibi gizli.

Gizli oluyor, genelde bilgi vermezler.
Yok mu bir yolu?

Illa malum partiye mi uye olmak gerekli boyle kaymakli maasi olan islere girebilmek icin?

Yillardir takip ediyorum 1 sefer denk gelmedi. Bence baska yerlerden paylasiyorlar.

Başka yerden paylaşmaları imkansız, senelerdir bu firmaların ilanlarını takip ederim. Kurumsal firmalar olarak dediğim firmalar arasında farklı platformda ilan paylaşmazlar.

https://www.linkedin.com/jobs/samsung-jobs/?currentJobId=4317579387&originalSubdomain=tr 3 adet ilanları mevcut.

Apple'da şu an aktif iş ilanı yok. Sadece yurt dışı için birkaç ilana rastladım. Oda LinkedIn'de.

Riot Games, için sadece yurt dışı ilanları mevcut. Bir kaçtanesine denk geldim. https://www.riotgames.com/tr/aramiza-katil

Göz atabilirsiniz.