Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 2 Ocak 2026 #1 Hocalarım selam. Better Call Saul, Prison Break ve Peaky Blinders arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi, hangi sırayla izlememi önerirsiniz?
Hocalarım selam. Better Call Saul, Prison Break ve Peaky Blinders arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi, hangi sırayla izlememi önerirsiniz?
belfort 394 Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 143 Beğeniler 75 2 Ocak 2026 #2 Breaking Bad izlediyseniz elbette ki Better Call Saul. Prison Break'in ilk 2 sezonu dışındaki sezonları çok kötü. Gereksiz abartılan bir dizi.
Breaking Bad izlediyseniz elbette ki Better Call Saul. Prison Break'in ilk 2 sezonu dışındaki sezonları çok kötü. Gereksiz abartılan bir dizi.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 2 Ocak 2026 #3 belfort 394 dedi: Breaking Bad izlediyseniz elbette ki Better Call Saul. Prison Break'in ilk 2 sezonu dışındaki sezonları çok kötü. Gereksiz abartılan bir dizi. Genişletmek için tıkla... Breaking Bad'i izledim hocam.
belfort 394 dedi: Breaking Bad izlediyseniz elbette ki Better Call Saul. Prison Break'in ilk 2 sezonu dışındaki sezonları çok kötü. Gereksiz abartılan bir dizi. Genişletmek için tıkla... Breaking Bad'i izledim hocam.
belfort 394 Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 143 Beğeniler 75 2 Ocak 2026 #4 Requiemm dedi: Breaking Bad'i izledim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman önerim Better Call Saul'u izlemeniz yönünde olacaktır. Bence Breaking Bad'den çok daha iyi bir dizi.
Requiemm dedi: Breaking Bad'i izledim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman önerim Better Call Saul'u izlemeniz yönünde olacaktır. Bence Breaking Bad'den çok daha iyi bir dizi.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.054 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.348 Yer İstanbul 2 Ocak 2026 #5 Requiemm dedi: Breaking Bad'i izledim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk BCS, sonra Prison Break. 3. sezon harici kötü bir sezonu yok bence. İlk 2 sezon efsanevi.
Requiemm dedi: Breaking Bad'i izledim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk BCS, sonra Prison Break. 3. sezon harici kötü bir sezonu yok bence. İlk 2 sezon efsanevi.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.957 Çözümler 16 Beğeniler 8.213 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 2 Ocak 2026 #6 Better Call Saul diğerlerine göre fersah fersah iyi bir dizi. Mukayese edilemezler.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 2 Ocak 2026 #7 michaelscofield dedi: O zaman ilk bcs, sonra Prison Break. 3. sezon harici kötü bir sezonu yok bence. İlk 2 sezon efsanevi. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk Better Call Saul'a başlayacağım hocam ondan sonra Prison Break izleyeceğim.
michaelscofield dedi: O zaman ilk bcs, sonra Prison Break. 3. sezon harici kötü bir sezonu yok bence. İlk 2 sezon efsanevi. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk Better Call Saul'a başlayacağım hocam ondan sonra Prison Break izleyeceğim.
belfort 394 Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 143 Beğeniler 75 2 Ocak 2026 #8 Requiemm dedi: O zaman ilk Better Call Saul'a başlayacağım hocam ondan sonra Prison Break izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam Prison Break ilk 2 sezon harici zaman israfı. Hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Merak duygusu da kalmıyor. İzlemiş olmak için izledim ben.
Requiemm dedi: O zaman ilk Better Call Saul'a başlayacağım hocam ondan sonra Prison Break izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam Prison Break ilk 2 sezon harici zaman israfı. Hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Merak duygusu da kalmıyor. İzlemiş olmak için izledim ben.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 2 Ocak 2026 #9 belfort 394 dedi: Hocam Prison Break ilk 2 sezon harici zaman israfı. Hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Merak duygusu da kalmıyor. İzlemiş olmak için izledim ben. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim icin sordum hocam çevremdekiler tavsiye ediyor ama 3.sezonu hariç tabii ki de.
belfort 394 dedi: Hocam Prison Break ilk 2 sezon harici zaman israfı. Hep aynı şeyler tekrarlanıyor. Merak duygusu da kalmıyor. İzlemiş olmak için izledim ben. Genişletmek için tıkla... Merak ettiğim icin sordum hocam çevremdekiler tavsiye ediyor ama 3.sezonu hariç tabii ki de.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 12 Beğeniler 2.595 2 Ocak 2026 #10 Better Call Saul izleyin.