Öbürü alınmaz mı hocam? Beyaz setup bozulmasın diye alacaktım onu. Fiyatı da baya ucuz.Kahverengi masa. Çünkü balyoz ile girsek dayanır gibi duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Öbürü alınmaz mı hocam? Beyaz setup bozulmasın diye alacaktım onu. Fiyatı da baya ucuz.Kahverengi masa. Çünkü balyoz ile girsek dayanır gibi duruyor.
Sağlam.
Hocam beyaz olan hem çok kirlenir hem de çok sağlam durmuyor.Öbürü alınmaz mı hocam? Beyaz setup bozulmasın diye alacaktım onu. Fiyatı da baya ucuz.
Hayır anlamadın. Konu detayında beyaz setup dizdiğim için beyaz masayı almayı düşünüyorum dedim. Yani sen kahverengi masayı renginden dolayı önerirsen bu benim için bir anlam ifade etmez demek istiyorum. Ha eğer kahverengi masayı sağlamlık açısından önerirsen o halde beyaz setup dizmekten vazgeçip kahverengi masayı alır geçerim. Anlamışsındır umarım.Kahverengi daha güzel demek beyazı eleştirmek mi oluyor? Bu nasıl bir anlam çıkartmadır?
Hocam bence kahverengi masaya balyozla vurun kırılacak mı yoksa kırılmayacak mı diye test edin.Hayır anlamadın. Konu detayında beyaz setup dizdiğim için beyaz masayı almayı düşünüyorum dedim. Yani sen kahverengi masayı renginden dolayı önerirsen bu benim için bir anlam ifade etmez demek istiyorum. Ha eğer kahverengi masayı sağlamlık açısından önerirsen o halde beyaz setup dizmekten vazgeçip kahverengi masayı alır geçerim. Anlamışsındır umarım.