Kahverengi. Çünkü klavye, fare ve kulaklıkla kontrast oluşturur ve göze daha güzel görünür diye düşünüyorum. Linkteki kahverengi masa daha sağlam gibi duruyor.

Biraz küçük kalabilir: GOLDFALEZ ÃalıÅma Masası Raf Kitaplık Ãok Amaçlı Ofis Masa Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunları beğenir miydiniz?

Arkadaşlar rica ediyorum bir fikir verin çok kararsız kaldım. Benim klavyem, farem, kulaklığım beyaz olduğu için masayı da beyaz almak istiyorum aslında. Fakat beyaz olan masa ilk bakışta çok sağlam izlenimi vermiyor. Kahverengi masa ise bayağı sağlam gibi duruyor fakat renginden memnun değilim, beyaz setup'uma uymuyor. Lakin o linkteki beyaz olan masayı satın alan iki arkadaşım var. Kullanırken sallanma olmuyor, alınır dediler. Sizce ne yapmalıyım?

Beyaz masa

Kahverengi masa
Beyaz bakım ister kahverengi bakım istemez. Beyaz kirlendiğinde çok belli eder hemen. Almak istiyorsan bunun bilincinde ol.

Biraz küçük kalabilir: GOLDFALEZ ÃalıÅma Masası Raf Kitaplık Ãok Amaçlı Ofis Masa Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunları beğenir miydiniz?
Hocam minimum 160 cm genişlikte ve minimum 80 cm derinlikte masa lazım. Çünkü 32 inç ve 27 inç 2 adet monitörüm var.

Hocam ayni bütçeye beyaz bir sey alın bence. Yapı olarak kahverengi daha sağlam ama beyaz olsa mükemmel ferah olur muş.
Hocam o kahverengi masanın tarzında beyaz bir şey bulamadım. Sizin öneriniz var mı ?

Hocam minimum 160 cm genişlikte ve minimum 80 cm derinlikte masa lazım. Çünkü 32 inç ve 27 inç 2 adet monitörüm var.

Hocam o kahverengi masanın tarzında beyaz bir şey bulamadım. Sizin öneriniz var mı ?
İnce formda bu var.

Bir de bu var:

İnce formda bu var.

Bir de bu var:

Hocam üstteki attığınız masa zaten benim attığım masa 😂 ama konudaki çoğunluk alınmaz demiş. Soğuttular beni.

Hocam üstteki attığınız masa zaten benim attığım masa 😂 ama konudaki çoğunluk alınmaz demiş. Soğuttular beni.
Ben de onu teyit etmek için linke girdim ama farklı bir şey açıldı. Muhtemelen uygulama üstünden baktığım başka masa açıldı. Hocam bilemedim ya.