Detaylar
Kim cevapladı?Talha Yiğit
Yetkin
Biraz küçük kalabilir: GOLDFALEZ ÃalıÅma Masası Raf Kitaplık Ãok Amaçlı Ofis Masa Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bunları beğenir miydiniz?
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası BeyazFiyatı, Yorumları - Trendyol
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ceramical Msr2 Metal Ayaklı Bilgisayar Çalışma Masası- BeyazFiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceramical Msr2 Metal Ayaklı Bilgisayar Çalışma Masası- Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Beyaz bakım ister kahverengi bakım istemez. Beyaz kirlendiğinde çok belli eder hemen. Almak istiyorsan bunun bilincinde ol.Arkadaşlar rica ediyorum bir fikir verin çok kararsız kaldım. Benim klavyem, farem, kulaklığım beyaz olduğu için masayı da beyaz almak istiyorum aslında. Fakat beyaz olan masa ilk bakışta çok sağlam izlenimi vermiyor. Kahverengi masa ise bayağı sağlam gibi duruyor fakat renginden memnun değilim, beyaz setup'uma uymuyor. Lakin o linkteki beyaz olan masayı satın alan iki arkadaşım var. Kullanırken sallanma olmuyor, alınır dediler. Sizce ne yapmalıyım?
Beyaz masa
Kahverengi masa
Hocam minimum 160 cm genişlikte ve minimum 80 cm derinlikte masa lazım. Çünkü 32 inç ve 27 inç 2 adet monitörüm var.Biraz küçük kalabilir: GOLDFALEZ ÃalıÅma Masası Raf Kitaplık Ãok Amaçlı Ofis Masa Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
![]()
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası BeyazFiyatı, Yorumları - Trendyol
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunları beğenir miydiniz?![]()
Ceramical Msr2 Metal Ayaklı Bilgisayar Çalışma Masası- BeyazFiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceramical Msr2 Metal Ayaklı Bilgisayar Çalışma Masası- Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam o kahverengi masanın tarzında beyaz bir şey bulamadım. Sizin öneriniz var mı ?Hocam ayni bütçeye beyaz bir sey alın bence. Yapı olarak kahverengi daha sağlam ama beyaz olsa mükemmel ferah olur muş.
Talha Yiğit
Yetkin
Hocam minimum 160 cm genişlikte ve minimum 80 cm derinlikte masa lazım. Çünkü 32 inç ve 27 inç 2 adet monitörüm var.
Monitör 3 taneyse sistemde güzeldir, o 4 ayağa bence setup emanet edilmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
DarthGorsoy
Bilgin
İnce formda bu var.Hocam minimum 160 cm genişlikte ve minimum 80 cm derinlikte masa lazım. Çünkü 32 inç ve 27 inç 2 adet monitörüm var.
Hocam o kahverengi masanın tarzında beyaz bir şey bulamadım. Sizin öneriniz var mı ?
Bir de bu var:
Furni24 180 Cm Çalışma Masası, Ev Ve Ofis Için Ideal Çalışma Ve Bilgisayar Masası, Safir Meşe RengiFiyatı, Yorumları - Trendyol
Furni24 180 Cm Çalışma Masası, Ev Ve Ofis Için Ideal Çalışma Ve Bilgisayar Masası, Safir Meşe Rengi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam üstteki attığınız masa zaten benim attığım masaİnce formda bu var.
Bir de bu var:
![]()
Furni24 180 Cm Çalışma Masası, Ev Ve Ofis Için Ideal Çalışma Ve Bilgisayar Masası, Safir Meşe RengiFiyatı, Yorumları - Trendyol
Furni24 180 Cm Çalışma Masası, Ev Ve Ofis Için Ideal Çalışma Ve Bilgisayar Masası, Safir Meşe Rengi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
DarthGorsoy
Bilgin
Ben de onu teyit etmek için linke girdim ama farklı bir şey açıldı. Muhtemelen uygulama üstünden baktığım başka masa açıldı. Hocam bilemedim ya.Hocam üstteki attığınız masa zaten benim attığım masaama konudaki çoğunluk alınmaz demiş. Soğuttular beni.