Marksman

Uzman
Selam dostlar,

ROG-STRIX-1200P
ROG-STRIX-1000P - BEYAZ

Şu arkadaşların fiyatları aynı olmasına rağmen bir tanesi 1000W diğeri 1200W. Beyaz olmasından dolayı sanırım bu kadar pahalı olması, başka bir fark göremedim. İleride sistemimi yükseltme ihtimaline karşın 1200'ü almak istiyorum. Fakat beyaz kablo kullanmak istiyorum içeride herhangi bir uyumsuzluk olmasını istemiyorum açıkçası.

ASUS ROG Astral RTX 5080 kullanacağım, özellikle bu kart için 600W kablosunun ve 24 pin anakart güç kablosunun kaliteli olmasını istiyorum ama piyasadaki kablo ürünlerini hiç tanımıyorum, hangisi kalitelidir değildir bilmiyorum. Lian Li'nin RGB'li kablolarına sizce güven olur mu? İlk o aklıma gelmişti, bildiğiniz farklı ürünler var mıdır, üst seviye bileşen olması yeterli benim için.

Not: Dostlar eğer RGB bir kablo önerisi yaparsanız Aura Sync desteği olmasına dikkat edebilir misiniz?

Son düzenleme:
Selam dostlar,

ROG-STRIX-1200P
ROG-STRIX-1000P - BEYAZ

Şu arkadaşların fiyatları aynı olmasına rağmen bir tanesi 1000W diğeri 1200W. Beyaz olmasından dolayı sanırım bu kadar pahalı olması, başka bir fark göremedim. İleride sistemimi yükseltme ihtimaline karşın 1200'ü almak istiyorum. Fakat beyaz kablo kullanmak istiyorum içeride herhangi bir uyumsuzluk olmasını istemiyorum açıkçası.

ASUS ROG Astral RTX 5080 kullanacağım, özellikle bu kart için 600W kablosunun ve 24 pin anakart güç kablosunun kaliteli olmasını istiyorum ama piyasadaki kablo ürünlerini hiç tanımıyorum, hangisi kalitelidir değildir bilmiyorum. Lian Li'nin RGB'li kablolarına sizce güven olur mu? İlk o aklıma gelmişti, bildiğiniz farklı ürünler var mıdır, üst seviye bileşen olması yeterli benim için.

Not: Dostlar eğer RGB bir kablo önerisi yaparsanız Aura Sync desteği olmasına dikkat edebilir misiniz?
- PSU Seçimi: Gelecekte sisteminizi yükseltme planınız varsa, 1200W'lık ASUS ROG Strix 1200P modelini seçmek mantıklı bir tercih olacaktır. Gücünüz, bileşenlerinizi rahatça beslemek için yeterli olacaktır.

- Beyaz Kablo İhtiyacı: Beyaz kablo kullanmak istiyorsanız, iyi uyum sağlaması açısından PSU'nuzla uyumlu kaliteli bir kablo seti tercih etmelisiniz.

- Kablolar için Öneriler:
1. Lian Li RGB Kablolar: Lian Li’nin RGB kabloları kalitelidir ve estetik açıdan da şık görünür. Aura Sync desteği ile uyumlu olduklarından, şemalnız düzenlemeninizi yönlendirme açısından iyi bir tercih olabilir.

2. CableMod Kablolar: CableMod markası, özelleştirilebilir ve renk seçenekleriyle bilinen yüksek kaliteli kablolar sunar. Aura Sync uyumlu setleri de bulunmaktadır.

3. Corsair Premium Kablolar: Corsair’ın premium kablo setleri de sağlamlık ve uyumluluk açısından öne çıkıyor. Aura Sync desteği olan modelleri de mevcuttur.

- Yüzde 100 Güvenlik: Kullandığınız kablonun kalitesine dikkat edin. Ucuz ve bilinmeyen markaların kabloları, sisteminize zarar verebilir.

- Son Kontrol: Almayı düşündüğünüz kablonun, özellikle anakart (24 pin) ve ekran kartı (6/8 pin) güç kablolarının tüm standartlarına uyduğundan emin olun.

Bu adımları göz önünde bulundurarak ihtiyacınıza uygun beyaz kabloları seçebilirsiniz.