alitoprak55
Uzman
teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz, size ulaşabileceğim bir yer var mı acaba? vermek isterseniz çok memnun olurum
teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz, size ulaşabileceğim bir yer var mı acaba? vermek isterseniz çok memnun olurum
tek discordum var zaten beyblade trninde discordu var orayada sorabilirsinizteşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz, size ulaşabileceğim bir yer var mı acaba? vermek isterseniz çok memnun olurum
Böyle durumlar karşınıza her zaman çıkabilir. Ben de başladığım çoğu hobiyi bıraktım.Hocam sahibindende 2bin TL'ye çok güzel bir ilan koymuştum. Belli ki bir çocuk babasıydı oğlunun parçalarını koymuş ilanda da yazıyordu. Oynamayınca da satışa koymuş. 1 tane beyblade X arenası 2 tane de turuncu olan arenadan vardı. 6 tane de orijinal hasbro ya da takara tomy hatırlamıyorum beyblade ve 3 tane de atıcısı vardı. İlanı almak için kararlıydım aradım işte samsuna kargo yapacaktı. Triplere girmeye başladı işte bu kırılır vesaire samsuna gönderirken dedim parasını ödeyeceğim siz güzelce paketledikten sonra hala daha kırılırsa canınız sağ olsun dedim. Sonra da ben ürünü satmıyorum ya vazgeçtim havalarına girdi benim de hevesim kırıldı ve beyblade alamadan hobim yarıda kaldı.
Orijinal istiyorsan ikinci el kaçınılmaz. 4D'leri Hasbro, klasik MFB'yi Takara Tomy öneririm. Fırlatıcı çeşitlerinde hız değişir, Light Launcher düz çarklıdır, hız hep aynıdır. Bey Launcher (String Launcher) ise iplidir, gerçek anlamda ne kadar hızlı çekerseniz o kadar hızlı gider. Tiplerin farkı ismi gibi, atak çember çizerek gider, hızlıdır ama kısa süre boyu döner, defans (savunma) tipi merkeze sabitlenir, uzun süreler boyu döner, ağırdır, recoil yapmaz (geri sekmez), denge tipi denge ağırlıklıdır, merkezini korur ve eğilmez bükülmez, atak ve defans hibritidir, stamina tipi ise dümdüz godmode, dakikalar boyu döner.Selam bir sürü Beyblade türü var MFB gibi. Bunların ne olduğunu, orijinalinin nerede bulunduğunu, fırlatıcı çeşitlerinin ne işe yaradığını, altındaki atak savunma tarzı dönen yerlerinin neye göre kullanıldığını öğrenebileceğim bir YouTube kanalı ya da makale var mı? Kısacası en temelden öğrenmek istiyorum.
Orijinal istiyorsan ikinci el kaçınılmaz. 4D'leri hasbro, klasik Mfb'yi takara tomy öneririm. Fırlatıcı çeşitlerinde hız değişir, light Launcher düz çarklıdır, hız hep aynıdır. Bey Launcher (string Launcher) ise iplidir, gerçek anlamda ne kadar hızlı çekerseniz o kadar hızlı gider. Tiplerin farkı ismi gibi, atak çember çizerek gider, hızlıdır ama kısa süre boyu döner, defans (savunma) tipi merkeze sabitlenir, uzun süreler boyu döner, ağırdır, recoil yapmaz (geri sekmez), denge tipi denge ağırlıklıdır, merkezini korur ve eğilmez bükülmez, atak ve defans hibritidir, stamina tipi ise dümdüz godmode, dakikalar boyu döner.
Alırken çakma, midfake (gene çakma) ve orijinal ayrımına çok dikkat edin.